Lufthavn tvang nybagt mor til at pumpe ud i vedligeholdelsesrum

Amerikanske Hayley Picchini fulgte skilte mod et ammerum, men skiltene ledte ingen steder hen – hun endte i et  opbevaringsrum, der tilhørte vedligeholdelsesafdelingen

(Foto: KVUE)
(Foto: KVUE)

Hayley Picchini, som for første gang var ude at rejse uden sin er syv måneder gamle datter, blev forarget, da hun i Los Angeles Internationale Lufthavn, LAX, følte sig tvunget til at pumpe mælk fra sit bryst i et skabslignende opbevaringsrum, der tilhørte vedligeholdelsesafdelingen. Det skriver KVUE, en underafdeling af abc.

Det kan godt være hun flirter, men så skulle du se mormoren (Foto: Flickr/Sean and Lauren) Ferie Din mormor flirter mere end du gør

Den unge kvinde fra Austin i Texas, der i forvejen var utilpas ved at være rejst fra datteren, ledte efter et sted, hvor hun med en smule privatliv kunne pumpe ud, men skiltene mod lufthavnens 'mor rum' ledte hende i blindgyder.

Få be- eller afkræftet myterne og drøm dig væk (Foto: Flickr/Thomas Tolkien) Ferie 'Rejsen bliver dyrere, hvis du søger meget på den' – og flere rejsemyter

Hun endte med at købe adgang til Loungen i håb om at kunne få lidt fred der, men det var heller ikke muligt. Derfor endte hun med at føle sig nødsaget til at pumpe ud i opbevaringsrummet.

– Jeg følte mig dehumaniseret. Jeg havde virkelig aldrig forventet det. At det var normen, at kvinder er forventet, at de bare får tingene til at fungere – hvad end mulighederne er.

(Foto: Flickr/Mathias Gawlista) Ferie Mand død i bungy-jump ulykke i Phuket

Et indslag fra KVUE viser det  vedligeholdelsesrum, som Hayley Picchini endte med at bruge. Det ser ikke rent ud. Se det her.

En talsperson fra LAX oplyser til KVUE, at 'Mor rummene' i den pågældende terminal i lufthavnen er under ombygning. Men at der var muligheder i andre terminaler.

1 af 3 (Foto: KVUE)
2 af 3 (Foto: KVUE)
3 af 3 (Foto: KVUE)
17 kommentarer
Vis kommentarer