Lufthavn undskylder for slange på bagagevogn

Bangkoks internationale lufthavn undskylder nu, efter at en kvinde – noget chokeret – fandt en slange, da hun skulle til at læse kufferterne på en bagagevogn

Det var formentlig en slange af denne type,  Dryocalamus Davisonii, som sneg sig ind i lufthavnen og tog sig en lur på en af bagagevognene. (Foto: Alexandre Rox/Flickr)
Det var formentlig en slange af denne type, Dryocalamus Davisonii, som sneg sig ind i lufthavnen og tog sig en lur på en af bagagevognene. (Foto: Alexandre Rox/Flickr)

De fleste mennesker er i højere eller mindre grad bange for slanger, og vil helst undgå at støde ind krybdyrene på diverse eksotiske ferier.

Alligevel hører man historier om slanger, der på den ene eller anden måde er endt i udlejningsbiler, busser og hotelværelser.

Til denne liste kan du nu også tilføje bagagebånd i lufthavnen. Helt præcist bagagebåndet i en af verdens mest travle lufthavne, Bangkoks Suvarnabhumi International Airport.

Januarudsalget gælder også hos DSB

Ledelsen i lufthavnen har nemlig netop udstedt en offentlig undskyldning, efter en kvinde fandt en slange på en af de mange bagagevogne i den store lufthavn. Det skriver Yahoo Travel.

Slangens hjem
Lufthavnen, Suvarnabhumi, ligger i et tidligere sumpområde, og man kunne derfor fristes til at tro, at slangen blot ledte efter sit gamle hjem. Men det er tilsyneladende ikke tilfældet, der var nemlig tale om en babyslange, ifølge lufthavnens officielle udtalelse.

Spar penge og gå mere: Her er det bedste du kan gøre i det nye ferieår

Sikkerhedsvagter fik hurtigt fanget slangen, som de efterfølgende satte fri – langt væk fra de solspændte og ellers glade ankommende turister.

Ukendt art
Lufthavnen giver ikke selv et bud på, hvilken art slangen er. Men slangeeksperten Thanapong Tawan fra en nærliggende slangefarm har  udtalt til thailandske medier, at han mener, at der er tale om en ikke-giftig slange med den latinske betegnelse Dryocalamus Davisonii.

Her koster en hospitalsseng mere end dit hotelværelse

Lufthavnen skriver i deres meddelelse, at man har strenge og klare regler, som sikrer, at giftige og vilde dyr ikke slipper ind i lufthavnen.

At der alligevel kunne ske slippe en slange ind, skyldes ifølge lufthavnen denne slanges lille størrelse og en god portion held.