Luksushotel i ferieparadis bandlyser mobiltelefoner

Fra klokken 9-17 må man ikke længere bruge sin mobiltelefon eller andet teknologisk udstyr ved poolen på et luksushotel på den eksotiske ferieø Bali

Det er slut med at bruge telefonen ved denne pool på luksushotellet The Ayana Resort and Spa på Bali. Foto: The Ayana Resort and Spa
Det er slut med at bruge telefonen ved denne pool på luksushotellet The Ayana Resort and Spa på Bali. Foto: The Ayana Resort and Spa
Følg Ferie

Det kan godt være, at de sociale medier har formået at overtage det gode gamle postkort, når det kommer til feriehilsner fra sydens sol, men der er håb forude, hvis du er én af dem, der har fået nok af at få stukket en mobiltelefon i fjæset, hver gang du bevæger dig rundt ved poolen på ferien.

I hvert fald hvis du planlægger en vinter- eller juleferie til eksotiske Bali i Indonesien - helt specifik til luksushotellet 'The Ayana Resort and Spa' -, hvor de har besluttet sig for at bandlyse brugen af mobiltelefoner ved én af deres 12 swimmingpools.

Det skriver Lonely Planet.

Det betyder, at der fremover vil være strenge regler, der forbyder opkald, sms og brugen af sociale medier ved poolen, som hedder 'River Pool', mens også alle andre former for teknologisk udstyr såsom kameraer er forbudt.

Forbuddet gælder fra klokken ni om morgenen til klokken 17 om eftermiddagen hver eneste dag, og hotellet tilbyder skabe omkring poolen, hvor gæsterne kan lægge deres telefon, mens de bader eller soler sig.

- Vores intention med reglerne er at bevare den menneskelige kontakt og 'mig-tiden', siger hotellets talsperson til Lonely Planet og fortsætter:

- Moralen ved The River Pool er at skabe et fredeligt sted med ro, hvor vores gæster virkelig kan slappe af.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Gratis wifi på ferien kan koste dig dyrt

Brætspil eller tidligt op
Hvis poolgæsterne begynder at kede sig, når de ikke har deres telefon i hænderne, kan de i stedet benytte nogle af de gode gamle brætspil såsom skak, som hotelpersonalet ved poolen tilbyder.

Hvis man rigtig gerne vil have et billede af den smukke pool, har man dog stadigvæk muligheden, hvis man står tidligt op eller bliver liggende i sin solstol nogle ekstra timer.

De to første timer, som poolen har åben (fra 7-9) samt de to sidste timer af åbningstiden (fra 17-19) gælder mobilforbuddet nemlig ikke.

Du kan se en række billeder af luksushotellet i ferieparadiset herunder:

Spaniens første hotel kun for kvinder åbner på Mallorca

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind