Målløse passagerer: Pilot frier til sin stewardesse-kæreste

En 24-årig pilot friede til sin 23-årige stewardesse-kæreste foran alle passagererne på et fly til Oklahoma City

Den 24-årige pilot brugte tre måneder på at planlægge det specielle frieri, som du kan se her. Video: Lauren Michele Gibbs

Da passagererne fra Detroit dagen før jul satte sig til rette på et fly mod Oklahoma City fik de mere for pengene end blot den længe ventede juleferie.

De blev nemlig også vidner til en vaskeægte jule-kærlighedshistorie, da piloten på flyet valgte at fri til sin kæreste, som var på arbejde på selvsamme flyvning.

Det skriver The Independent.

Ifølge det britiske medie vidste den 23-årige stewardesse, Lauren Gibbs, fra Tennesee godt, at dagen var helt speciel, allerede da hun gik om bord på flyet, fordi det var parrets årsdag, men hun kunne ikke forestille sig, præcis hvor speciel dagen faktisk ville blive.

Da hendes 24-årige pilot-kæreste, Jon Emerson, gjorde klar til at fortælle passagererne om diverse sikkerhedsforanstaltninger på flyet, skiftede han nemlig pludselig emne:

- Det er en meget speciel dag for Lauren og mig. Det er vores årsdag, og hun er en af vores bedste stewardesser. Jeg vil have, at vi husker denne dag resten af vores liv. Jeg vil bruge resten af mit liv sammen med hende, sagde den forelskede pilot, før han gik ned på knæ og spurgte Lauren, om hun ville gifte sig med ham.

Du kan se en video af frieriet øverst i artiklen

Stewardesser klager til fagforeningen: Vi bliver kaldt fede

Stille og genert fyr
Heldigvis var svaret ja, og de målløse passagerer, der var vidner til kærlighedserklæringen kunne ånde lettet op.

- Jeg blev så overrasket. Jon er en rigtig stille og genert fyr, så at gøre den slags foran så mange passagerer er slet ikke ham, men for mig var det perfekt og betænksomt, fortæller den nyforlovede stewardesse til The Independent og fortsætter:

- Vi bruger næsten al vores tid sammen på fly, så timingen og stedet var helt perfekt.

Jon Emerson oplyser til det britiske medie, at han brugte tre måneder på at planlægge frieriet. Bryllupsplanlægningen er endnu ikke begyndt, men det bliver angiveligt et lille bryllup kun med de nærmeste venner og familie som gæster.

Fly måtte nødlande for at holde tissepause