Annonce:
Annonce:

Månedskort til luften: nu bliver flyrejsen meget billigere

'All you can eat' er blevet til 'All you can fly' i USA – du kan nu flyve mellem op til 76 lufthavne i USA for et månedligt beløb

Ved at betale OneGos oprettelsesbeløb på 495$ kan man downloade deres app til at booke rejser (Foto: Flickr/Lars Steffens)
Ved at betale OneGos oprettelsesbeløb på 495$ kan man downloade deres app til at booke rejser (Foto: Flickr/Lars Steffens)
Annonce:
Følg Ferie

Er du 'frequent flyer', altså flyver du meget, er det nu lettere og billigere at rejse i USA. Her er ubegrænsede flyveture med selskabet OneGo nemlig nu blevet muligt for et fast månedligt beløb , skriver Daily Mail.

Tilbuddet omfatter mere end 700 ruter fordelt på de fire forskellige abonnementer; øst, vest, central og national. De giver mulighed for at flyve vidt og bredt – bl.a. til Las Vegas og Los Angeles i vest og Miami og New York City i Øst.

Handicappet passager måtte kravle af flyet

Prisen afhænger af, hvilken pakke du vælger. Men vil du kunne rejse  i hele USA, kan den nationale pakke fås for 2950$, svarende til ca. 20.000 kr., om måneden.

Endnu ikke i Europa
Om en lignende ordning kan komme til Europa er stadig usikkert.

Ifølge Jacob Pedersen, luftfartsekspert og aktieanalysechef for Sydbank skal der en del til, før et lignende system ville tage fart i Europa

Annonce:

– Det er ikke umuligt, at det vil opstå i en eller anden form i fremtiden. I Danmark ser vi allerede programmer for pendlere, hvor de kan spare penge på rejser, siger han.

2000 eller 9000 kr? Du vælger selv prisen på din flybillet

Han ser dog ikke, at det bliver en realitet i den nærmeste fremtid. Det ville kræve, at europæere flyver meget mere.

– Hvis et abonnementsystem skulle give mening i Danmark, skal vi se en optrapning af rejselysten herhjemme. Herhjemme siger vi ikke på en torsdag eftermiddag: 'Nu tager jeg lige til Portugal.' USA har nogle helt andre rejsemønstre end os. De rejser meget oftere, siger Jacob Pedersen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: