Annonce:
Annonce:

Måtte vende om efter 1170 kilometer: Lufthavnen var lukket

Et passagerfly fra Eurowings nåede hele vejen til Sardinien, før det gik op for piloterne, at lufthavnen var lukket

Fire timer og ti minutter endte passagererne ombord på flyet med at bruge på den uheldige tur til Sardinien. Arkivfoto: Eurowings
Fire timer og ti minutter endte passagererne ombord på flyet med at bruge på den uheldige tur til Sardinien. Arkivfoto: Eurowings
Annonce:
Følg Ferie

De to passagerer ombord på et stort Airbus A320-fly fra Eurowings fik sig 23. maj lidt af en overraskelse i luften over deres hjemland Italien.

For personalet ombord på flyet, der var lettet fra Düsseldorf med kurs mod Olbia på Sardinien, havde tilsyneladende ikke sikret sig, at Olbia-lufthavnen var genåbnet. Det gik først op for de ombordværende, at det ikke var tilfældet, da de nåede frem til øen.

Det skriver CNN Travel, der citerer italienske Corriere Della Sera.

Lavprisselskab åbner rute til ferieparadis fra både København og Billund

Kontroltårnet, som overbragte den kedelige nyhed til flyet, foreslog i stedet piloterne at lande i Cagliari på Sardinien. Men den idé blev pure afvist i cockpittet. Piloterne foretrak i stedet at vende flyet rundt og flyve hele den lange vej tilbage til Düsseldorf.

Skynd dig: Sommerhusene er snart væk

Annonce:

Passagererne endte derfor med at bruge fire timer og ti minutter på en mere end 2300 kilometer lang tur, der ikke førte dem meget længere end fra afgangsterminal til ankomsthal i Düsseldorf lufthavn.

CNN Travel har spurgt Eurowings ind til den uheldige misere, og en talsperson fra selskabet forklarer til mediet, at 'coronakrisen har gjort situationen i mange europæiske lufthavne meget dynamisk'.

- Den store mængde information om åbningstider og lufthavnslukninger, som er tilgængelig, bliver ofte ændret med kort varsel, siger talspersonen til CNN Travel.

De to passagerer, som havde håbet at vende hjem til Sardinien med Eurowings-flyet, kom dog ikke til at betale for den lange flyvetur. De blev i stedet tilbudt nye billetter til en senere flyrejse.

Skulle give plads til flere krydstogtskibe: Nu udskydes ny terminal

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: