Makaber ferie på hotel: Lig rullede forbi hotelværelset

Et ældre britisk ægtepar fik sig noget af et ckok, da de fandt ud af, hvem deres nabo var under en ferie til Costa del Sol

Lig bliver trillet ind i kapellet. Foto: AP
Følg Ferie

En solferie til det firestjernede hotel Club Hotel Riu i turistbyen Torremolinos på den spanske solkyst Costa del Sol, tog sig noget af en makaber drejning for et ældre britisk ægtepar.

Jackie og James Colbert fra Skotland havde i august måned besluttet sig for at tage et pusterum væk fra hjemmet, da Jackies svoger lige var død. Derfor betalte de 40.000 kroner for et krydstogt og en solferie, så parret kunne fejre Jackies 60 års fødselsdag uden at tænke for meget på den mistede svoger.

Det skriver Daily Mail.

Men ferien blev langt fra den oplevelse, hvor de kunne få sorgen og døden på afstand. Parret opdagede nemlig hurtigt, at deres naboer var det nærliggende hospitals lighus, og fra deres balkon var der frit udsyn til kapellet, hvor ansatte løbende kom rullende med lig kun dækket af et tyndt lagen.

- Jeg kiggede over rækværket og så et lig blive trillet ind i bygningen ved siden af. Jeg troede næsten ikke på det. Det gjorde mig utrolig oprørt, siger Jackie Colbert til den britiske avis og fortsætter:

- Jeg blev nødt til at hænge håndklæder for vinduerne, for jeg kunne ikke klare synet af lig, som blev trillet rundt lige foran min balkon.

Parret tog undervejs på ferien en video af et af de lig, der blev rullet ind i kapellet. Du kan se videoen øverst i artiklen.

Godt nyt til forsinkede rejsende: Få kompensation TO gange

Ingen kompensation i vente
Det firestjernede hotel er et All Inclusive-hotel, som også er populært blandt danskere, hvor det kan bestilles gennem rejsearrangøren TUI. Her bliver hotellet beskrevet som 'et familievenligt hotel nær stranden' på rejseselskabets hjemmeside.

En talsmand for Thomson, som TUI hedder i Storbritannien, beklager ægteparrets ubehagelige oplevelser til Daily Mail.

- Vores kundeservice er i direkte kontakt med gæsterne og teamet på resortet for at undersøge sagen nærmere. Desværre blev vi ikke gjort bekendt med gæsternes klage, mens de var på hotellet, og derfor kan vi ikke tilbyde en passende kompensation, siger talsmanden, som opfordrer gæster til straks at henvende sig til deres guider på destinationen, hvis de oplever noget uhensigtsmæssigt på deres rejse,

Jackie Colbert har dog ikke meget til overs for rejseselskabets 'undskyldning':

- Det er fuldstændig mangel på respekt for de, som er gået bort, og for de gæster, som må se på det. Ingen sagde noget om lighuset, da vi bookede hotellet. Hvis vi var blevet informeret, var vi ikke blevet så chokerede, eller også havde vi valgt et andet hotel, siger hun og fortsætter:

- Nogen tager på ferie for at komme sig over en sorg, og jeg mener, at de let kunne have booket dette hotel uden at vide, hvad der var i nærheden. Vi mistede min svoger i juni, og jeg ville ikke have ønsket for ham, at han blev kørt væk, mens turister stod og så på.

Jacqueline tabte sig 150 kilo: Blev ydmyget da hun viste sig i badedragt

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+