Annonce:
Annonce:

Mand anholdt for at åbne flydør: 'Der var så varmt!'

Den 25-årige mand forklarer sig med, at der var varmt og indelukket på flyet, og han derfor åbnede nødudgangen på flyet for at få lidt luft

Manden, der åbnede nødudgangen på flyet, kan nu se frem til en stor bøde. Foto: Colourbox
Manden, der åbnede nødudgangen på flyet, kan nu se frem til en stor bøde. Foto: Colourbox
Annonce:
Følg Ferie

En 25-årig ved navn Chen blev anholdt og tilbageholdt i Kina i 15 dage og kan nu se frem til at skulle betale en bøde på - hvad der svarer til - knap 70.000 danske kroner, fordi han åbnede nødudgangen på flyet ved landing i Sichuan.

Det skriver South China Morning Post.

Den 25-årige, der fløj fra Hainan, var angiveligt i gang med at gøre sig klar til at gå af flyet med sine medpassagerer, da han pludseligt blev ubehageligt til mode og rakte ud efter det nærmeste dørhåndtag.

Manden nægter at have vidst, at håndtaget hørte til nødudgangen og udtaler, at han 'gik i panik', fordi han blot havde forsøgt at åbne et vindue:

- Der var så indelukket, og der var så varmt, at jeg skubbede ned på vinduet ved siden af mig, så da døren pludselig faldt ned, gik jeg i panik, siger han til ThePaper.cn ifølge South China Morning Post.

Annonce:

Rasende kvinde smidt af flyet: Nægtede at sidde ved siden af baby

Det siger flyselskabet
Forklaringen var dog ikke overbevisende nok for hverken de kinesiske myndigheder eller flyselskabet, som ikke bliver nævnt ved navns nævnelse.

Flyselskabet påstår nemlig, at alle passagerer ved take-off blev gjort opmærksomme på placeringen af flyets nødudgange, og de påpeger endvidere, at dørene kun åbner, hvis man bruger kræfter på at åbne den.

Derfor blev den 25-årige anholdt og tilbageholdt i mere end to uger. Derudover fik han en bøde på 70.000 yuan, hvilket altså svarer til omkring 70.000 danske kroner.

Skrigende kvinde amok på fly: Ville åbne døren i luften

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: