Mand anholdt med menneskekranie i kufferten

Den slags ser man kun i film – en tysk professor forsøgte at smugle et menneskekranie gennem en lufthavn

En tysk professor blev anholdt i lufthavnen i Rom for at smugle et menneskekranie i sin kuffert. (Foto: Flickr/Volitare88)
En tysk professor blev anholdt i lufthavnen i Rom for at smugle et menneskekranie i sin kuffert. (Foto: Flickr/Volitare88)

Vi kender ham fra filmene. Den gale professor med sine sære videnskabelige projekter i kælderen. Nu er der fundet en - måske ikke gal, men så måske lidt åndsfraværende - professor, der lever op til den klassiske filmskurks omdømme.

En tysk professor blev nemlig stoppet i Roms Fiumicino lufthavn, da lufthavnens sikkerhedspersonale fandt et menneskekranie i hans kuffert, skriver Daily Mail.

Var det noget med en romantisk get-away uden konen? En engelsk datingside lover at tage sig af alt det praktiske – du skal blot lyve dig på forretningsrejse. (Foto: Colourbox) Ferie Datingside køber ferieø: Nu kan du være utro i fred

Og ligesom den gale professor i filmene, havde den tyske professor videnskabelige hensigter med kraniet. Det var i hvert fald professorens undskyldning til politiet.

Han havde efter sigende købt kraniet 'brugt' og uden underkæbe i en markedsstand for 50 euro, hvilket svarer til ca. 370 kroner.

Forvirret professor
Den tyske, midaldrende professor var meget forvirret over at blive stoppet i lufthavnen, og han fik altså ikke lov til at rejse hjem til Dusseldorf med kraniet.

Det var også en stor overraskelse for ham, at han blev anholdt for ulovlig besiddelse af et menneskes jordiske rester.

Sortner det for øjnene, når du kigger ud af flyvinduet? En ny app fortæller dig, hvad du flyver henover, så du slipper for at få et angstanfald. (Foto: Gloria García/Flickr) Ferie Højdeskræk? Med ny app slipper du for at se ud af flyvinduet

Professoren var åbenbart ikke klar over, at hans køb var ulovligt.

Kraniet blev senere sendt til Italiens Polizia Scientifica, det italienske videnskabelige politi, der skal undersøge dets oprindelse.

Ekstra Bladet skrev i februar en historie om verdens ti mærkeligste smuglergenstande. Her lød det bl.a., at en kvinde var blevet tilbageholdt i en lufthavn i Florida, da hun forsøgte at smugle et menneskehoved med både hår, tænder og hud fra Haiti til Florida.

Kaninerne på Okunoshima menes at være afkom af de forsøgskaniner, som japanerne brugte til at teste kemiske våben på under Anden Verdenskrig. (Foto: c_msmt/Flickr) Ferie Forsøgsdyr og katte-cafeer: Her venter en unik ferieoplevelse

4 kommentarer
Vis kommentarer