Mand død i bungy-jump ulykke i Phuket

En 25-årig mand døde mandag i en bungy jump ulykke i det populære turistby Patong i Phuket, Thailand – bungy-selskabet var ikke registreret, og sikkerhedsforholdene var ikke opdaterede

(Foto: Flickr/Mathias Gawlista)
(Foto: Flickr/Mathias Gawlista)

25-årige Abdullah Adel Kadhmbadman døde mandag i en bungy jump ulykke i Phuket. Elastikken sprang af ankel-remmen. Det skriver den lokale avis Phuket Wan.

Abdullah Adel Kadhmbadman var alene på ferie på Phuket, da han besluttede at bungy jumpe fra toppen af en kran i Patong. 

(Foto: Sea Girt Lifeguards Twitter/@SGLifeguards) Ferie Tåge-tsunami skræmmer i New Jersey

Første del af springet gik helt efter bogen. Abdullah dykkede de 55 meter ned og svingede op igen. Men ved springets andet dyk sprang elastikken af ankel-remmen, og i stedet for at ramme ned i sikkerhedspoolen, som var sat op under kranen, landede Abdullah Adel Kadhmbadman på jorden. Faldet resulterede i, at han brækkede nakken.

Efter ulykken ringede de ansatte hos bungy-selskabet ikke efter en ambulance, men fragtede i stedet selv den hårdt tilskadekommende mand til hospitalet, hvor han døde.

Byt den mindre danske bil ud med en stor tysk af slagsen og få mere plads og spar penge. (Foto: Jens Astrup) Ferie Spar penge: Lej kør-selv bilen i Tyskland

Borgmesteren i Patong, Chalermluk Kebsurb, fik bungy-selskabet lukket ned straks efter ulykken og understregede over for Phuket Wan, at hun i juni sidste år beordrede selskabet til at opgradere deres udstyr. 

En uåbnet Cola-dåse kan åbenbart være farlig – i hvert fald i hænderne på en muslimsk kvinde. Sådan syntes det amerikanske flyselskab United Airlines i weekenden. (Foto: Flickr) Ferie Flyselskab til muslimsk kvinde: En uåbnet dåse-cola kan være et våben

Det er siden ulykken kommet frem, at selskabet, der har inviteret turister til at prøve Phukets højeste bungy jump de seneste 13 år, ikke var registreret og heller ikke havde den nødvendige forsikring.

13 kommentarer
Vis kommentarer