Mand fanget i lufthavn med otte guldbarrer i rumpen

En flypassager forsøgte for nylig at smugle en bunke guldbarrer ved at gemme dem oppe i bagenden

Det seneste tilfælde, ud af en hel stribe, med smuglet guld var fredag i sidste uge, da en flypassager på et fly fra Dubai blev fanget med otte guldbarrer oppe i bagenden. (Foto: Flickr/Sprott Money)
Det seneste tilfælde, ud af en hel stribe, med smuglet guld var fredag i sidste uge, da en flypassager på et fly fra Dubai blev fanget med otte guldbarrer oppe i bagenden. (Foto: Flickr/Sprott Money)

En flypassager med nerver af stål og røven fuld af guld blev for nylig fanget i Hazrat Shahjalal International Airport i Dhaka, hovedstaden i Bangladesh. Det skriver The Daily Star.

Det var fredag i sidste uge, at manden blev stoppet af myndighederne på grund af hans mistænkelige 'ekstra bagage'. Han havde nemlig stoppet hele otte guldbarrer op i bagdelen.

Manden benægtede først anklagen, men tilstod senere af frygt for at skulle opereres. Faktisk var han så angst for en operationen, at det lykkedes ham at tvinge alle otte guldbarrer - til en værdi af TK 45 lakh (381.950 kroner, red.) - ud på et af lufthavnens toiletter.

En tysk professor blev anholdt i lufthavnen i Rom for at smugle et menneskekranie i sin kuffert. (Foto: Flickr/Volitare88) Ferie Mand anholdt med menneskekranie i kufferten

Guldfeber i Bangladesh
Det er ikke første gang, myndighederne har måttet konfiskere guld fra passagerers bagender. Det skriver Daily Mail.

Tirsdag i sidste uge var der en lignende sag, hvor en mand tilstod, at han havde fire guldbarrer med en vægt på 400 gram gemt i kroppen. Og røntgenbilleder afslørede, at manden rigtig nok havde gemt guldbarrerne oppe i bagenden.

En 32-årig mand fra Bangladesh forsøgte at lave samme nummer den 2. maj, skrev The Daily Star.

Han havde gemt seks guldbarrer med en vægt på 600 gram og en guldkæde på 100 gram indeni sig. Manden, der havde pakket guldbarrerne ind i grønne plastikposer, afslørede under afhøring, at han fik 2515 kroner som betaling for at smugle 'pakkerne'.

Guld er dog langt fra det mærkeligste, flypassagerer har forsøgt at smugle over landegrænser. Her kan du se listen over nogle af de mærkeligste smuglergenstande.

41 kommentarer
Vis kommentarer