Mand glemmer hustru på tankstation - opdager det først efter 100 kilometer

Der skulle formentlig mere end en buket blomster til at rette op på en mands uheldige forglemmelse – manden havde kørt i to timer, før han opdagede, at konen manglede

Mand glemmer sin hustru på tankstation og opdager det først efter 100 kilometers kørsel (Foto: Flickr/stratman² (2 many pix!))
Mand glemmer sin hustru på tankstation og opdager det først efter 100 kilometers kørsel (Foto: Flickr/stratman² (2 many pix!))

Der var tilsyneladende et større hul i hukommelsen på den californiske mand, Walter, da han sammen med sin 40-årige kone Claudia og parrets 14-årige søn var på vej hjem fra en ferie i Brazilien, skriver The Telegraph.

Familien gjorde et pitstop ved en tankstation i Passo Fundo i Brasilien, hvor konen, efter at have taget en lur i bilen, gik ind på tankstationen for at købe småkager. Da hun kom ud var manden og sønnen ikke til at spotte. De var i stedet godt på vej til Argentina.

Se også: Kvinde forladt ved alteret – det lod hun sig ikke knække af

Hverken far eller søn opdagede den manglende mor
Den distræte mand opdagede først efter 100 kilometer, at hans bedre halvdel manglede på bagsædet. Heller ikke sønnen havde taget notits af den manglende mor, da han sad og spillede på sin mobil på forsædet.

På grund af dårlig dækning kunne den efterladte kvinde heller ikke kontakte manden på telefon. Med hjælp fra medarbejderne på tankstationen fik hun dog fat på det lokale politi, som tog hende med på stationen, mens manden ilede tilbage.

Se også: Efterladte raser: Koncentrationslejr bliver til luksusresort

To timer og en vred hustru senere
To timer senere kunne manden endelig undskylde pænt til sin kone, som reagerede ved at sparke til familiens bil. Det lokale politi udtrykte den prekære situation således:

–  Hun var vred. Hun hulkede, fordi det tog så lang tid for ham at opdage. Hun angreb ham ikke fysisk, men hun blev meget oprørt, da hun så ham.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen