Mand sprang i døden for at redde kæresten

Det er nu ved ligsyn slået fast, at en australsk mand døde, da han 'modigt sprang fra krydstogtskib for at redde kæresten'

Parret inden den tragiske ulykke.
Parret inden den tragiske ulykke.

Et ligsyn har konstateret, at en 30-årig australsk mand, som sprang fra krydstogtskib kort efter, at kæresten var faldet over bord, døde i 'et modigt forsøg på at redde kæresten'. Det skriver The Telegraph.

'2,5 millarder, tak.' Så meget ville Colosseum i Rom koste at bygge i dag (Foto:  Flickr/Sean MacEntee) Ferie Så billige ville disse ikoniske vartegn være i dag

Paul Rossington og kæresten, Kristen Schroeder, var i 2013 på krydstogt i Stillehavet.

En aften kort før kl. 21 kravlede 26-årige Kirsten Schroeder ud over gelænderet af parrets balkon. Her mistede hun fodfæstet og hang i sine hænder i ca. fire sekunder, inden hun faldt i døden. Det slår ligsynet fast.

(Foto: KVUE) Ferie Lufthavn tvang nybagt mor til at pumpe ud i vedligeholdelsesrum

I situationen handlede Paul Rossington, som var paramediciner, instinktivt og sprang de 20 meter ned i vandet efter kæresten. Det viser video fra hændelsen.

– Han må have vidst, at springet højst sandsynligt ville slå ham ihjel. Da Paul ser hun mister grebet, springer han op fra sengen, og da hun falder, springer han direkte i efter hende. Den slags mod bør ikke gå uset hen, siger politiet i forbindelse med ligsynet.

Channan Petrides takkede nej til muligheden for transplantation for at nå at udleve sine drømme (Foto: Twitter/@xchan_92x) Ferie Uhelbredelig syg 22-årig siger nej til transplantation for at rejse

Ulykken ombord blev først opdaget, da krydstogskibet ankom til Sydney næste morgen. Og på trods af at der nu har været 'ligsyn', er ligene af parret aldrig blevet fundet.

130 kommentarer
Vis kommentarer