Mangler kæreste til perfekte fotos: Kysser fremmede mænd og går viralt

En kvinde har altid drømt om et romantisk billede foran Eiffeltårnet, men da hun ingen kæreste har, kysser hun bare en fremmed. Nu er hun gået viralt

Mange drømmer om en romantisk ferie til Paris med romantiske billeder foran seværdighederne. Men hvad gør man, hvis man ingen kæreste har? Så finder man bare en fremmed at kysse med. Foto: Colourbox
Mange drømmer om en romantisk ferie til Paris med romantiske billeder foran seværdighederne. Men hvad gør man, hvis man ingen kæreste har? Så finder man bare en fremmed at kysse med. Foto: Colourbox
Følg Ferie

En amerikansk kvinde, som kysser fremmede mænd rundt omkring i verden, er nu gået viralt.

Den 23-årige Kristiana Kuqi lagde et billede af sig selv på Twitter, hvor hun kysser en mand foran Eiffeltårnet i Paris. Billedet ligner en typisk opstilling for en romatisk weekendtur til byernes by.

Kristiana Kuqi kender bare ikke manden, som hun står og deler mundvand med.

Nu bliver det dyrere at flyve til Frankrig

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Jeg håber, at den fyr, som jeg mødte ved Eiffeltårnet og spurgte om et kys, så jeg kunne lade som om, at jeg havde en romantisk tid i Paris, har det det godt, skriver hun i opslaget på Twitter.

Hun lagde billedet op i sidste uge, og siden er det blevet delt og liket over 450.000 gange. Folk er vilde med hendes mod.

Kristiana Kuqi havde ikke troet, at hendes opslag ville gå viralt, fortæller hun til Fox News.

Blandt Paris' smukkeste gader: Nu skal den lukkes for Instagrammere

- Siden jeg var lille, har jeg forestillet mig at få taget et billede der, mens jeg fik et kys. Jeg planlagde kysset uger før, jeg tog til Paris. Jeg rejste til Paris med en veninde, og hun sagde, at det var skørt og troede ikke, at jeg faktisk ville gøre det, siger hun til Fox News.

Hun håber, at hun med billedet kan inspirere kvinder til at gå efter, hvad de gerne vil og ikke være bange for folks fordomme. Og noget tyder på, at mange andre allerede er enige med hende i det. Flere andre kvinder har også delt billeder, hvor de har gjort noget lignende.

Så mange finder kærligheden på flyveturen

En kvinde laver det samme stunt ved Trevi-fontænen.

En anden kvinde lagde et billede op af en ferie-flirt fra Bali.

Her er en kvinde, som også kysser en fremmed på toppen af høj bygning.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+