Mareridts-bryllupsrejse: Victoria nær død af edderkoppe-bid

En nygift brud er heldig at have overlevet sin bryllupsrejse, efter et bid fra en giftig edderkop efterlod hendes ben betændt

Betændt væske flød ud af store blærer på Victoria Ross' ben, efter hun blev bidt af en lille brun edderkop på sin bryllupsrejse. Foto: SWNS
Betændt væske flød ud af store blærer på Victoria Ross' ben, efter hun blev bidt af en lille brun edderkop på sin bryllupsrejse. Foto: SWNS
Følg Ferie

Det, hun skulle have tænkt tilbage på som den mest romantiske rejse i sit liv, tog i stedet en brat afslutning for engelske Victoria Ross.

Den 32-årige nygifte brud var med sin mand, Brian, på den caribiske ø Jamaica for at fejre kærligheden mellem dem, da hun blev bidt af en giftig edderkop, som sendte hende 13 dage på hospitalet i enorme smerter, hvor hun blev advaret om, at lægerne højst sandsynligt blev nødt til at amputere hendes ben, hvis hun skulle overleve. Det skriver The Sun.

Heldigvis formåede lægerne at dæmpe betændelsen i Victorias ben, så hun kunne tage hjem fra hospitalet med både livet og benet i god behold.

- Jeg er heldig at være i live efter det frygtelige bid på min bryllupsrejse. Jeg vidste ikke, at en lille edderkop kunne forårsage så stor skade, siger den nygifte kvinde til det engelske medie.

Bryllupsrejsen tog en dramatisk afslutning, da den nygifte brud Victoria Ross blev bidt af en lille brun edderkop i sengen. Foto: SWNS
Bryllupsrejsen tog en dramatisk afslutning, da den nygifte brud Victoria Ross blev bidt af en lille brun edderkop i sengen. Foto: SWNS
 

Politi advarer mod populært feriested: Maden er fuld af lortebakterier

Lille edderkop i sengen
Parret blev gift den 17. juni og fløj to dage senere afsted til Lucea i Jamaica for at fejre deres ægteskab med en to uger lang ferie på den caribiske ø.

På den sidste feriedag blev Victoria bidt af en lille brun edderkop kaldet 'den brune eneboer' eller 'Violin-edderkoppen', da hun lå og slappede af i sengen.

- Jeg tænkte ikke over det, før jeg sad på flyet tilbage til England i enorme smerter, fortæller Victoria, som skyndte sig til lægen, hvor hun fik besked på at påbegynde en fire uger lang antibiotikakur.

En uge senere begyndte den engelske kvinde dog at få rystetyre, hovedpine og opkastninger, og derfor blev hun hastet til hospitalet, hvor hun fik konstateret blodforgiftning.

- Mit ben så frygteligt ud. Jeg kunne se små blærer på huden, som var fyldt med væske. Når de blev fyldt helt op, gik der hul i dem, hvilket var totalt klamt, men ti timer senere, var blærerne fyldt op med pus igen. Det lignede et zombie-ben fra Walking Dead (amerikansk tv-serie, red.), fortæller Victoria om den chokerende oplevelse og fortsætter:

- Lægerne fortalte mig to gange, at de blev nødt til at amputere mit ben, hvis jeg ikke snart fik det bedre, men heldigvis blev det ikke nødvendigt, og jeg er taknemmelig for stadig at have mit ben og mit liv.

Betændt væske flød ud af de store blærer på Victoria Ross' ben. Foto: SWNS
Betændt væske flød ud af de store blærer på Victoria Ross' ben. Foto: SWNS
 

Efter 13 dages indlæggelse på hospitalet fik Victoria Ross lov til at komme hjem i en kørestol. Efter et par uger kunne hun gå igen, men nu venter flere operationer, som skal reparere vævet omkring såret.

- Næste gang, jeg rejser, skal jeg ikke noget sted hen, hvor der er giftige edderkopper, lyder det bestemt fra Victoria.

Går på knæ ved vandfald - og så går det galt

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind