Annonce:
Annonce:

Med jetpacks på ryggen: Her suser de rundt - uden for flyet!

Reklamevideo for flyselskab har taget verden med storm. Se den her

Se det vilde stunt her.
Annonce:
Følg Ferie

En video med de to vovehalse Yves Rossy og Vince Reffet, også kendt som 'Jetman' og 'Jetman Junior' flyvende side om side med en Airbus A380 over Dubais skyline, har taget internettet med storm. En video med stuntet er således blevet set over 14 millioner gange på Youtube i løbet i dens første uges levetid.

I videoen, som blev udsendt af flyselskabet Emirates i forbindelse med Dubai Airshow, flyver verdens største passagerfly over Dubai i 1200 meters højde. De to vovehalse hopper ud fra en helikopter i 1500 meters højde, hvorefter de bevæger sig ned i 1200 meters højde og flyver i forskellige nøje koreograferede og nervepirrende formationer med A380'eren.

Se det vilde reklamestunt over artiklen.

TV: Her flyver giganten som snart lander i København

For at holde trit med det store fly skulle Rossy og Reffet presse deres jetpacks til det yderste. Derfor kunne de kun være i luften ti minutter ad gangen, før de løb tør for brændstof. Der var med andre ord ingen plads til at lave fejl i det korte tidsrum, hvor optagelserne skulle i kassen.

- Vi kommer til at være myg, der flyver sammen med en ørn eller en kondor, udtalte Yves Rossy inden de kastede sig ud i det vanvittige stunt.


Kom med bag om tilblivelsen af reklamefilmen her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: