Medie: Stewardesse tjente millioner på flytoilettet

En stewardesse fra et mellemøstligt flyselskab har angiveligt tjent millioner på at indvie passagerer i den populære 'Mile High Club', mens hun var på arbejde

En stewardesse har angiveligt taget 15.000 kr. for at lade mænd få adgang til den såkaldte 'Mile High Club'. (Foto: Colourbox)
En stewardesse har angiveligt taget 15.000 kr. for at lade mænd få adgang til den såkaldte 'Mile High Club'. (Foto: Colourbox)

Over en periode på to år har en stewardesse angiveligt tjent 650.000 pund, altså godt 6,6 millioner kr., på at indlemme flyrejsende i den såkaldte 'Mile high Club'. En klub, man kun kan kalde sig medlem af, hvis man har dyrket sex ombord på et fly, mens det befinder sig over en mile – 1,6 km. – oppe i luften. Hun tog ca. 15.000 kr. pr. kunde, skriver Daily Mail.

Hvilket flyselskab, den pågældende stewardesse arbejdede for, er ikke blevet afsløret, men Saudi Arabiske kilder oplyser overfor det arabisk-sprogede medie Sada, at der er tale om et mellemøstligt selskab, og at stewardessen primært fløj mellem den Persiske Bugt og USA.

Stewardessen skulle være blevet fyret og efterfølgende deporteret efter at være blevet taget på fersk gerning i selskab med en kunde – altså en passager – på toilettet under en flyvning. Hvordan hun er sluppet afsted med at holde sine forretninger skjult så længe, melder historien ikke noget om.

Se også: Hvordan åbner man vinduet? Se flypassagerers dummeste spørgsmål

Prostitution i høje luftlag
Tidligere på året bragte Daily Mail historien om et generelt problem med prostitution indenfor luftfarten.

Det drejede sig om japanske stewardesser, som gav ældre medlemmer af kabinepersonalet sedler, som indikerede, at de gerne ville dyrke sex med piloten. På den måde fungerede de ældre medlemmer af personalet som de yngres alfonser.

Se også: Kabinepersonale tog kvindes kat - fly måtte eskorteres af jagerfly

De ofte unge kvinder kunne tjene mellem 3000 og 4500 kr. pr. gang og på den måde supplere den løn, som gennem årene er faldet en del.

Om der er tale om pengemangel i historien om stewardessen på flyene mellem den Persiske Bugt og USA, som nu er blevet fyret, melder historien ikke noget om.

88 kommentarer
Vis kommentarer