Megastjerne hader det også! Udstiller barfodet flypassager

Verdensstjernen og OL-guldvinderen Shaun White var bestemt ikke tilfreds med at få smidt en medpassagers bare tæer i hovedet, da han i weekenden fløj fra Japan til USA

Shaun White har delt en video på sin Instagram, hvor han viser sin utilfredshed med en barfodet medpassager. Foto: Reed Saxon/AP
Shaun White har delt en video på sin Instagram, hvor han viser sin utilfredshed med en barfodet medpassager. Foto: Reed Saxon/AP

Der er umiddelbart mange ting, der kan få vores pis i kog, når vi er ude at flyve, og én af disse ting er, når medpassagerer får en trang til at lufte deres små, tykke cocktailpølser på fødderne.

Heldigvis er de fleste rejsende i langt højere grad begyndt at anse de bare fødder på flyet som et faux pas, men desværre er der stadigvæk folk, som ikke ser nogen problemer med at smide både sko og strømper, når de flyver.

Det må selv megastjernen og en af verdens bedste atleter Shaun White erkende, da han i weekenden ikke blot stødte på en barfodet passager, men også næsten fik smidt personens tæer i baghovedet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Shaun White vandt i februar OL-guld i halfpipe. Foto: Lee Jin-man/AP
Shaun White vandt i februar OL-guld i halfpipe. Foto: Lee Jin-man/AP
 

Og det var Shaun White bestemt ikke tilfreds med, så han filmede hovedrystende medpassagerens fødder og delte videoen med sine 1,2 millioner følgere på Instagram, hvor folk i den grad støtter den professionelle snow- og skateboarder.

- Nogle folk har bare ingen manerer, skriver en enkelt bruger.

- Ingen klasse på første klasse, skriver en anden.

- Det er SÅ klamt! Godt klaret, at du ikke slog dem ned, skriver en tredje.

Se også: Tv-stjerne raser over flyselskab: 'I er elendige!'

Ryster på hovedet på sin video
Ifølge Daily Star rejste OL-guldvinderen fra Japan til USA, da episoden skete. På videoen kan man først se Shaun White ryste på hovedet, hvorefter han filmer bagud og de to bare fødder dukker op på hans flysæde.

Du kan se videoen herunder:

Se også: Flyveture fra helvede: Disse passagerer hader vi mest

47 kommentarer
Vis kommentarer