Menneskelig rygsæk: Venner vil bære syg mand gennem Europa

Muskelsvind og en tre uger lang rygsækrejse lyder som to uforenelige ting – men ikke for disse tre fyre, der har fundet en smart måde at transportere deres syge ven på

Venner med et stærkt bånd. (Foto: Flickr/Peter Gross)
Venner med et stærkt bånd. (Foto: Flickr/Peter Gross)

Amerikaneren Kevan Chandler og hans tre gode venner fra Florida kan se frem til en helt særlig sommerferie i år.

Kevan lider af muskelsvind og har derfor ikke meget styrke i kroppen, men det behøver ikke være en hindring i livet, når man både har modet til at rejse ud i verden og samtidig har gode venner ved sin side.

Se også: Psykotisk turist arresteret i hellig hule  

Venner i tykt og tyndt
Kevan Chandlers tre venner, som består af Tom Troyer, Philip Keller og Benjamin Duvall, har nemlig tænkt sig på skift at bære Kevan Chandler på ryggen, mens de på deres 19 dage lange rejse rundt i Europa vil besøge haver, klostre og katakomber, som han normalt ikke ville komme til at se.

Her ses den seje gut på ryggen af sin ven Tom Troyer. Rygsækken er specialsyet med polstring, nakkestøtte og saddel.

Brace yourselves, folks! It's gonna be a party Saturday at Joshua Stegenga and Brooke Jones Stegenga's house. Music from...

Posted by Kevan Chandler on Wednesday, March 2, 2016

Muskelsvind er ingen hindring
Lyder ideen med en slags menneskelig rygsæk skør i dine ører, så tænk om igen.

Firkløveret har nemlig tidligere rejst sammen i Greensboro, North Carolina, hvor Kevan Chandler en aften spurgte sine venner, om han kunne blive en del af deres såkaldte 'urban caving'-team, hvor vennerne udforskede byens kloakker.

Hurtigt fik de gode venner lavet en rygsæk ud af nogle hængekøjer og en almindelig rygsæk til at bære Kevan Chandler rundt i.  

– Det var koldt og vådt og lige så ulækkert, som du kan forestille dig, men det var fedt. I forhold til fyrene, som bar mig, var jeg meget højere end hvad jeg plejer at være, så det var sjovt, fortæller Kevan til CBS News.

Det var dog ikke kun Kevan, der så det sjove i det. Også hans venner fik sig et godt grin, selvom det hele ikke var helt let.

Kevan Chandler vejer omkring 30 kilo, så at bære ham rundt virkede ikke så slemt, indtil der gik 10 eller 15 minutter, siger Philip Keller.

Se også: Nøgne demonstranter i oprør på fransk nudistø  

Dokumentar skal inspirere
Tanken er, at en femte mand, ved navn Luke Thompson, skal filme deres rejse og lave en dokumentarfilm om turen. Og Kevan Chandler selv håber, at deres historie vil være en inspiration for andre mennesker.

– Sidst på dagen er vi alle radbrækkede på en eller anden måde. Vi har brug for Herren, men vi har også brug for hinanden. Vi håber, at folk bliver motiveret til og udfordret af det her meget direkte eksempel på broderkærlighed, siger Kevan Chandler. 

Se også: Spar penge: Trick til billig ferie  

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere