Minimalt badetøj: Her laver de bikinier af tape

I Brasilien er tape-bikinier ekstremt populære af æstetiske årsager

Kom med indenfor på solbadningklinikken her. Video: AP/Caters

De fleste går langt for at undgå dem, men i Brasilien er de såkaldte tan lines, tydelige og skarpt optrukne bikini-linjer som følge af solbadning, et skønhedsideal i en sådan grad, at folk er klar til at betale penge for at få linjerne til at sidde helt rigtigt.

De bedste og skarpeste tan lines fås ved at iføre sig en bikini lavet af elektrikertape, og selvom det lyder som noget man selv kunne klare hjemme ved køkkenbordet, er rigtig mange brasilianske kvinder klar til at betale for at få gjort det helt rigtigt, hvilket 34-årige Erika Romero Martins nyder godt af.

Danske kendte Topløs Nikita: Det gik galt

Hun er indehaver af Erika Bronze, en såkaldt solbadningsklinik i Rio de Janeiro, hvor kvinder valfarter til for at få lov at stege i solen iført intet andet end tape.

- For brasilianere er tan lines virkeligt attraktive. Det er blevet en smuk del af vores kultur. Jeg ved, at andre lande ikke bryder sig om tan lines, men vi elsker dem, siger den 34-årige klinikejer.

(Artiklen fortsætter under billedet)

I 2014 så den minimale c-streng dagens lys. Her kan du se eller gense den pikante sag

Sikkerheden i top
Erika Bronze tilbyder klienterne knivskarpe tan lines og professionel behandling for pengene, skriver Caters.

- Min klinik er dedikeret til at opnå de bedste resultater i et sikkert og privat miljø, hvor vi tager alle de rigtige sikkerhedshensyn i forhold til solbadning og solbeskyttelse, forklarer Erika Romero Martins, som dagligt har fuldt hus i klinikken med 30 klienter, der gerne rejser tre-fire timer for at få en topprofessionel behandling.

- Jeg er ekstrem forsigtig når det handler om at beskytte kunderne fra skadelige solstråler, og har aldrig haft problemer gennem mine mange år i branchen, forklarer Erika, som ikke lader sine klienter stege for længe i solen, og kun har behandlinger om formiddagen.

- Vi arbejder ikke om eftermiddagen, da solstrålerne er stærkere på det tidspunkt, og vi ønsker ikke at udsætte klienterne for høje koncentrationer af ultraviolet lys.

Erika Romero Martins har gjort tape-bikinier til en indbringende forretning. I hendes klinik bruger de cirka 50 ruller tape om dagen.
Erika Romero Martins har gjort tape-bikinier til en indbringende forretning. I hendes klinik bruger de cirka 50 ruller tape om dagen.
 

Erika Romera Martins forklarer hvordan tre behandlinger giver det optimale resultat. På hendes klinik betaler man 70 brasilianske real (cirka 150 kroner) for den første behandling, mens opfølgninger koster 50 real (cirka 100 kroner).

Halløsa! (Foto: Splash) Intl. kendte TV: Topløs toplækker topmodel nyder solen

For pengene får man til gengæld opvartning af klinikkens assistenter, som både overrisler de stegende kvinder med iskoldt vand, smører dem ind i sololie og sørger for at de får nok at drikke i den bagende varme.

Startede som hobby - nu tjener hun styrtende
For Erika Romero Martins har solbadningsklinikken, der startede som et hobbyprojekt, vist sig at være en yderst god forretning.

- Jeg begyndte at tage penge for min tid for 12 år siden, og det der var en hobby, indbringer mig nu 100.000 real (cirka 212.000 kroner) eller mere om året, fortæller klinikindehaveren.

Til sammenligning ligger en brasiliansk mindsteløn på 10.560 real (cirka 22.350 kroner) årligt.

Faktisk er Erika Romero Martins' klinik så stor en succes, at hun har hele fem assistenter ansat og nu kigger på at sælge forretningsmodellen videre som franchise. Derudover har hun også lanceret sin egen serie af solbadningsprodukter, som for nyligt blev godkendt af den brasilianske lægemiddelstyrelse.

nationen Nikitas bryster, 'Fisse' og ukendt hånd: Vis din crazy tan-line

 

53 kommentarer
Vis kommentarer