Mor i chok over badeland: Fandt sin livløse søn i pool

Mariam fandt sin fireårige søn livløs i en pool i Hvidbjerg Strand Ferieparks badeland, og nu kritiserer hun personalet på stedet

Ferieparken Hvidbjerg Strand er en 6-stjernet campingplads i det vestlige Jylland med blandt andre små hytter til udlejning. Foto: Hvidbjerg Strand Feriepark
Ferieparken Hvidbjerg Strand er en 6-stjernet campingplads i det vestlige Jylland med blandt andre små hytter til udlejning. Foto: Hvidbjerg Strand Feriepark

Først tredje gang Mariam bad livredderen i badelandet i Hvidbjerg Strand Feriepark ringe efter en ambulance, skete der noget, fortæller hun til TV Syd.

Mariam fandt sin fireårige søn livløs på bunden af en pool, og nu langer hun ud efter personalet på stedet, som hun mener ikke reagerede hurtigt nok.

Det fortæller TV Syd.

Lørdag var hun i Hvidbjerg Strand Ferieparks badeland sammen med tre andre voksne og i alt fire børn.

Se også: Fireårig pige fundet livløs i badebassin: Hastet til hospitalet

Pludselig var hendes søn, Elyas, væk, og hun fandt ham livløs i den dybe pool i badelandet.

- Han lå med sin krop i en spændt bue med vidt åbne øjne og tog vand ind, fortæller hun til TV Syd.

Hun hoppede selv i vandet og fik ham op, og han hostede vand op, da hun trykkede ham på brystet tre gange.

En udenlandsk politibetjent overtog førstehjælpen, og personalet blev bedt om at tilkalde en ambulance, men ifølge Mariam var det først tredje gang, at hun bad den kvindelige livredder om at tilkalde en ambulance, at vedkommende gjorde noget ved sagen.

- Hun trådte i baggrunden
Til TV Syd fortæller Steen Slaikjær, som er medejer af Hvidbjerg Strand Feriepark, at han kan bekræfte episoden, men afviser, at der var tale om mangelfuld hjælp.

- Livredderen fortæller, at der var en læge til stede, og derfor var hun trådt lidt i baggrunden, men hun tilkaldte en ambulance med det samme, siger Steen Slaikjær til TV Syd.

Mariam kritiserer desuden, at der ifølge hende ikke var en livredder i nærheden af bassinet, ligesom livredderen heller ikke kunne tale dansk og 'knap nok engelsk.'

Se også: Tabte vielsesring på ferie for 10 år siden: Nu er den fundet i Silkeborg

Steen Slaikjær afviser dog over TV Syd, at livredderen ikke kan tale engelsk, men bekræfter, at livredderen har andre opgaver end at holde opsyn i selve badelandet.

Efter et kvarter kom ambulancen, og redderne pumpede to liter vand ud af Elyas, der efter omstændighederne har det godt. Han kom ikke på sygehuset, men fik lov at hygge sig i familiens lejede hytte.

219 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere