Mor idømt fængselsstraf: Rejste på ferie uden sine børn

En 37-årig engelsk mor er idømt 12 måneders fængsel, fordi hun efterlod sine tre børn hjemme, mens hun selv rejste afsted på ferie i Spanien

En 37-årige engelsk kvinde efterlod sine tre børn hjemme i England for at tage på ferie i Spanien alene. Foto: Arkiv/Martin Siepmann
En 37-årige engelsk kvinde efterlod sine tre børn hjemme i England for at tage på ferie i Spanien alene. Foto: Arkiv/Martin Siepmann
Følg Ferie

Det kræver planlægning nok i sig selv, når man rejser afsted på ferie, men hvis man også skal have tre børn med på slæb, så bliver opgaven pludselig lidt mere kompliceret og besværlig.

Opgaven viste sig da også at være en alt for stor mundfuld for en unavngiven engelsk mor til tre børn på henholdsvis seks, otte og 16 år.

Derfor besluttede den 37-årige kvinde sig for at efterlade de tre børn derhjemme og i stedet rejse alene afsted for at se sine venner deltage i en bodybuilding-konkurrence i Spanien.

Det skriver The Sun.

Den eneste grund til, at den enlige mor blev afsløret, var, at den seks-årige fortalte sin lærer, at hans mor var forsvundet, hvilket fik læreren til at kontakte myndighederne.

Mor advarer mod populær ferie-trend: Syv-årige Theo kan være arret for livet

Fuldførte sin ferie
Kontakten til myndighederne gjorde dog ikke den store forskel, da kvinden nægtede at flyve tilbage, før bodybuilding-konkurrencen var afgjort. I stedet forsøgte hun at få en kvinde, som tidligere er blevet dømt for sexmisbrug af børn, til at tage sig af børnene, indtil hun kom hjem.

Det er da heller ikke første gang, at den 37-årige kvinde viser, at hun formentlig ikke vinder prisen som årets bedste mor.

I Liverpool Crown Court kom det nemlig frem, at kvinden tidligere på året efterladte sit yngste barn i en bil, men hun trænede i et fitnesscenter i nærheden og tilbage i 2013 blev selvsamme barn fundet gående alene på gaden tidligt om morgenen.

Kvinden erklærede sig i retten skyldig i to tilfælde af forsømmelse af børnene og blev idømt en fængselsstraf på 12 måneder.

- Du blev bedt om at vende hjem så hurtigt som muligt, men du nægtede og blev, indtil ugen var gået. Det viser en ringe, selvcentreret ligegyldighed til dine børn - noget der gennemsyrer hele denne sag, sagde dommer Robert Trevor-Jones, da dommen blev givet.

Den 37-årige mor havde ellers forsøgt sit bedste for at slippe for straf ved at kreere falske e-mails, som skulle få det til at se ud som om, at hun havde sørget for børnepasning, men hun var væk.

Mareridts-bryllupsrejse: Victoria nær død af edderkoppe-bid

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+