Mystiske gemmesteder: Ville du gemme en pistol i skeden?

Fantasien sætter tilsyneladende ingen grænser, når smuglere og kriminelle har noget, de vil have forbi politi og toldere

Man kan aldrig vide, hvor den slags har været henne (Foto: Ken/Flickr)
Man kan aldrig vide, hvor den slags har været henne (Foto: Ken/Flickr)
Følg Ferie

Numsen, mavesækken, skeden, bleen – mulighederne er mange, hvis man af en eller anden grund skulle ende med at begive sig ud i smuglernes verden.

Smuglerne og andre kriminelle udviser både stor kreativitet, når de har noget at gemme, men til tider også stor desperation. Se bare her:

Hele tre ting på en gang – det gik virkelig ikke
I 2006 blev en på det tidspunkt 33-årig dansk mand arresteret i lufthavnen, da han ankom fra Amsterdan. Han havde tre kinderæg, der var fyldt med kokain, stoppet op i endetarmen.  

Tju-bang i to'eren... Nej, et'eren!
I marts 2013 blev en amerikansk kvinde arresteret og sat i fængsel for besiddelse af narkotika. Da hun på et senere tidspunkt skulle tjekkes i fængslet, ville hun, under påstand af at hun havde sin menstruation, ikke tage sine trusser af. Det viste sig dog ikke at være menstruation, der var hendes problem, men nærmere den ladte (ja, ladte!) pistol, hun havde gemt i skeden.

Ingen hanky panky og ingen bønner!

Samme gemmested havde en 19-årige amerikansk kvinde valgt at benytte, da hun ville gemme sin ladte (jep, ladt igen) pistol for politiet. Den kvindelige betjent, der kropsvisiterede den unge kvinde i forbindelse med kørsel uden gyldigt kørekort, fik sig noget af et chok, da hun opdagede, hvad der viste sig at være en kaliber .22 ladt pistol.

Der var én, der var to, der var... 36!
Politiet i Philadelphia blev tilbage i 2012 opmærksom på en 22-årige kvinde, da hun vraltede forbi dem. Kvinden var også selv klar over, at den var helt gal. I hvert fald indrømmede hun blankt, at hun havde 36 ampuller 'crack' gemt i sin skede, da politiet spurgte.

Se også: Gemte 36 narkoampuller i skeden

Skal du have mælk i?
Hundepatruljen i New York-lufthavnen JFK reagerede i november i år på en amerikansk kvindes bagage, da hun ankom fra Georgetown i Guyana, Sydamerika. Et bagagetjek viste, at kvinden medbragte kokain skjult i tre pakker sennepspulver og tre pakker mælkepulver.

Kvinden står nu anklaget for narkotikasmugling.

Det er ikke mit, det er min babys
Området omkring enden (oftest i endetarmen) er et af smuglernes absolutte favoritsteder, når narko skal gemmes. For det meste holder de sig dog til egen ende (sikkert beordret af bagmænd, men stadigvæk).

Det gjorde en 25-årige mand ikke. I stedet for sin egen underbuks, valgte han at forsøge at gemme stoffer for politiet i sin otte måneder gamle søns ble. Politiet fandt 16 poser med heroin mærket med ord som 'Død' og 'Biochok' i drengens ble.

Kilder: TV2 nyhederne, thesmokkinggun.com og Huffington Post

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+