Nationen der stjæler mest fra hotelværelset er...

Hvilken af verdens nationer er mest tilbøjelige til at stjæle fra hotelværelset? Hjemmesiden Hotels.com har undersøgt det, og vi danskere er faktisk blandt de mest ærlige i verden

En stol, en pude eller sågar et bord? Der er nok at stjæle fra et hotelværelse, men hvor mange af os gør det egentlig? (Foto: PortoBay Hotels/Flickr)
En stol, en pude eller sågar et bord? Der er nok at stjæle fra et hotelværelse, men hvor mange af os gør det egentlig? (Foto: PortoBay Hotels/Flickr)

Har du nogensinde nappet et par badetøfler, et håndklæde eller måske endda den universelle fjernbetjening fra hotelværelset? Du er langt fra den eneste.

Hjemmesiden Hotels.com har spurgt 5000 rejsende fra 28 forskellige nationer om, hvorvidt de kunne finde på eller tidligere har stjålet diverse genstande fra et hotelværelse. Og resultatet er noget overraskende.

Øverst på listen finder vi argentinerne. Over to ud af tre argentinere (73 pct.) kunne finde på eller har allerede stjålet fra et hotelværelse.

Det er ikke altid lige let at finde hoved og hale i alverdens lufthavne, men en ny side fra TripAdvisor kommer snart til undsætning. (Foto: Nikola/Flickr) Ferie Juhuu: Nu bliver det lidt sjovere at mellemlande

'Stjålne genstande' blev i undersøgelse betegnet som alt, der kan fjernes fra hotelværelset, bortset fra toiletartikler såsom shampoo eller sæbe, da nærmest alle ifølge en talsmand fra Hotels.com stjæler disse.

Feriegæster fra Singapore ligger lige efter argentinerne. Her svarer 71 pct., at de har stjålet fra hotelværelset. I Europa er det spanierne (70 pct.), der ifølge undersøgelsen, er mest tilbøjelige til at pakke lidt af hotelværelset ned i kufferten, inden de checker ud.

Colombianere mest ærlige
I bunden af listen (og i denne sammenhæng er det godt at ligge i bunden) finder vi Colombia, hvor kun 31 pct. fortæller, at de har stjålet fra et hotelværelse.

Syng! I bilen, i badet, i naturen - hvor end det falder dig for. (Foto: Colourbox) Ferie Syng i bilen! Det gør dig lykkeligere, sundere og forlænger dit liv

Vi danskere kan dog være ganske stolte af vores tilsyneladende gode moral. Danmark ligger nemlig, sammen med Hong Kong, Sydkorea og Norge, lige før Colombia. En tredjedel (33 pct.) af os fortæller, at vi har stjålet fra et hotelværelse.

Undersøgelsen viser også, hvad vi stjæler mest fra hotelværelset. Her scorer kuglepenne og papir højest, mens badetøfler og nøglen til hotelværelset ligger lige efter.

(Foto: Flickr/Qfamily) Ferie De 10 bedste af den umiddelbart alt for dyre is

Se en top 10 over nationer, der er mest tilbøjelige til at nappe fra hotelværelset nedenfor.

Top 10

1. Argentina

2. Singapore

3. Spanien

4. Tyskland

5. Irland

6. Rusland

7. Mexico

8. Italien

9. Japan

10. USA

Kilde: Hotels.com

40 kommentarer
Vis kommentarer