Naturvidunder kollapset efter jordskælv i Puerto Rico

En kendt klippeformation er kollapset efter kraftigt jordskælv i Puerto Rico

Video: AP

En af Puerto Ricos turistattraktioner, naturvidunderet Punta Ventana, er kollapset under et jordskælv mandag målt til 5,8 på richterskalaen. Det skriver Miami Herald.

Punta Ventana, som kan oversættes direkte til vinduestippen, var en klippeformation formet som et rundt vindue. Klippeformationen lå i Guayanilla på den sydlige kyst. Klippeformationen var en af øens mest ikoniske naturskatte, og var en stor turistattraktion.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Her ses klippeformationen før og efter jordskælvet i mandags. Foto: Ritzau Scanpix
Her ses klippeformationen før og efter jordskælvet i mandags. Foto: Ritzau Scanpix

Over 3000 turister har aflyst deres ferie til Bermuda, fordi adskillige medier - ved en fejl - har advaret mod at rejse dertil. Foto: All Over Press Ferie Pinlig stavefejl får flere tusinde til at aflyse ferien

Denniza Colon, en 22-årig beboer i Guayanilla, siger til Miami Herald, at hun blev chokeret, da hun kom forbi klippen mandag morgen og så, at den var kollapset.

- Det her er virkelig trist. Det er en af de største turistattraktioner i Guayanilla, siger Denniza Colon til Miami Herald.

En talsmand for Guayanilla Kommune, Glidden Lopez, fortæller, at tabet af Punta Ventana har ramt de lokale hårdt.

- Et af regionens mottoer er: 'Guayanilla - det nye vindue til Caribien', siger Glidden Lopez og forklarer, at det er med henvisning til klippen Punta Ventana.

Puerto Rico har siden den 28. december været ramt af flere jordskælv. I går, tirsdag, ramte det hidtil største jordskælv i perioden, hvilket har forårsaget en mands død, flere sårede og huse, der er kollapset.

Kara del Toro under en tidligere fotoskydning ved Miami Beach, som også blev ramt af Irma. Foto: All Over Press Ferie Bikini-modeller i modvind efter døds-orkanen: 'Selvglade narcissist!'

41 kommentarer
Vis kommentarer