Annonce:
Annonce:

Nina Agdal gør det igen! Trussen kan ikke hives længere op

- 'Olferter' er åbenbart moderne, så jeg følger bare trenden, lyder det fra den danske supermodel

Se Nina Agdal i tv-programmet 'Lip Sync Battle'.
Annonce:
Følg Ferie

Endnu engang har den danske supermodel og tidligere kæreste til Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio, Nina Agdal, haft et par trusser på, der er kravlet lidt for langt op i rumpen.

Men hvor vi andre normalt har travlt med at forsøge at hive trussen ned igen, så virker en såkaldt 'olfert' dog ikke synderligt irriterende for den 26-årige skønhed.

Hun har i stedet endnu engang fået foreviget øjeblikket på en eksotisk sandstrand, hvorefter hun - til stor glæde for sine 1,7 millioner følgere - har delt det på Instagram. Men man må da i den grad også indrømme, at en olfert klæder Nina Agdal noget bedre end de fleste.

Du kan se billedet herunder (artiklen fortsætter under billedet):

- 'Olferter' er åbenbart moderne, så jeg følger bare trenden, skriver den danske supermodel til billedet.

Annonce:

Det er uvist, om Nina Agdal befinder sig på den solrige sandstrand, fordi hun holder sommerferie, eller om det er i forbindelse med sit arbejde som model.

Kom i seng med sprøde Agdal i denne frække reklame

Smukke bikini-babes: Bliv sommerklar som de kendte

'Tykke' Nina Agdal
Selvom de fleste 'almindelige mennesker' nok vil påstå, at Nina Agdals krop ikke fejler det mindste - snarere tværtimod -, så har modebranchen ikke altid været lige imponeret over danskeren.

Det fortalte Nina Agdal i januar i et interview med den amerikanske tv-vært Megyn Kelly, hvor danskeren åbnede op for sine frustrationer over modebranchens kropsidealer, som, hun mener, er forskruede.

Annonce:

- Jeg kan ikke stå inde for det længere. Modeller har altid skullet være tynde som bøjler, men sådan er virkeligheden ikke længere. Nok er nok. Jeg kan også se på den respons, jeg har fået, at folk ikke længere kan relatere til de urealistiske kropsidealer. Det skaber en illusion om, hvordan kvinder skal se ud. Det sker overalt, tordnede den danske supermodel, som så sent som for en uge siden tog emnet op igen.

Det gjorde hun i et bikini-billede på Instagram, hvor hun blandt andet skrev følgende:

- Jeg tror, vi alle går gennem perioder, hvor vi har det godt med os selv, og perioder hvor vi kun kan se vores fejl, når kigger på os selv i spejlet.

- Jeg har fået at vide, at jeg var for tynd, og jeg har fået at vide, at jeg skulle tabe mig. Selvom jeg også får negative kommentarer fra folk i modeindustrien, så foregår kampen for det meste i mit eget hoved, for jeg tror på, at vi er vores egen værste kritiker, skriver danskeren blandt andet til billedet, som du kan se herunder, hvor du også kan læse hele teksten.

Den 26-årige model er født i Hillerød i Nordsjælland, men siden da har hendes gode gener ført hende ud over landets grænser, og den danske supermodel har blandt andet ladet sig affotografere i det legendariske Sports Illustrated Swimsuit Issue samt for undertøjsfirmaet Victoria's Secret.

Nina Agdal med frækt numsebillede: 'Ups, glemte at fjerne min olfert'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

dagens eb+

Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: