Nina Agdal i hedt poolkys med kæresten

Sommeren er i den grad over os, og det får åbenbart kærligheden til at blomstre hos den danske supermodel Nina Agdal

Nina Agdal glæder sig til en kærlighedsferie med kæresten i Danmark. Foto: All Over Press
Nina Agdal glæder sig til en kærlighedsferie med kæresten i Danmark. Foto: All Over Press

Selvom man er en international topmodel, har man ret til ferie, og det tyder på, at den danske supermodel Nina Agdal planlægger at holde sin med kæresten hjemme i gode, gamle Danmark.

I hvert fald har den 26-årige skønhed delt en kærlighedserklæring i form af et hedt poolbillede af hende og Jack Brinkley-Cook, hvor hun skriver, at hun 'ikke kan vente til, at at denne fyr kommer til det danske land'.

Se billedet herunder (artiklen fortsætter under billedet):

Cant wait for this guy to get to Daneland

Et opslag delt af Nina Agdal (@ninaagdal) den

Solens stråler har da også i den grad forkælet os danskere denne sommer, hvilket altså samtidigt har fået kærligheden til at blomstre hos den danske supermodel, der har hele 1,7 millioner følgere på Instagram og blandt andet har stået model for det prestigefyldte undertøjsfirma Victoria’s Secret samt det legendariske Sports Illustrated Swimsuit.

Nina Agdal har delt endnu et letpåklædt bikinibillede - denne gang med en fræk hentydning. Foto: All Over Press Ferie - 3. jul. 2018 - kl. 19:10 Nina Agdal med fræk hentydning: 'Lad os blive våde'

Nøgenbilleder i naturen
Nina Agdal er vokset op i Hillerød i Nordsjælland og har tidligere dannet par med mega-kendissen og Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio, men sidste år snuppede Jack Brinkley-Cook dog danskerens hjerte.

Han har da også tidligere foreviget sin elskede model i form af ekstremt sensuelle billeder, som Nina Agdal efterfølgende delte på Instagram.

På et af billederne står danskeren komplet nøgen i et naturområde og svinger sig op ad et træ. Se billedet herunder (artiklen fortsætter under billedet):

Kærlighedsferie til Danmark
Kæresten, Jack Brinkley-Cook, er i øvrigt søn af supermodellen Christy Brinkley (Billy Joels eks-kone), og han har angiveligt dannet par med den danske skønhed siden juli 2017.

Det er uvist, om Jack Brinkley-Cook tidligere har været med Nina Agdal, som på nuværende tidspunkt bor i Miami, Florida, en tur hjem til Danmark, men det ser altså ifølge danskerens Instagram ud til, at han i hvert fald får æren i denne sommerferie.

Du kan se et par billeder af parret herunder:

Endnu engang har Nina Agdal forkælet sine følgere med et sexet numsebillede. Foto: All Over Ferie - 21. jun. 2018 - kl. 14:42 Nina Agdal gør det igen! Trussen kan ikke hives længere op

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere