Nøgen-billeder ved Angkor Wat var en dum idé – udvist og bandlyst i fire år

Først blev tre turister udvist for at køre nøgne rundt på knallert – nu er tre andre med hang til klædeløse udfoldelser udvist af Cambodja

(Foto: CambodiaExpatsOnline)
(Foto: CambodiaExpatsOnline)

I midten af januar blev tre turister – en fra Italien, en fra Finland og en fra Storbritannien – udvist af Cambodja, efter at de havde kørt rundt på knallert uden tøj på. Den lidt pinlige melding fra det lokale politi var, at de ikke rigtigt vidste, hvilken lov de handlede efter under arrestationen. Men de udtalte:

– Det så uanstændigt ud i offentligheden, og i vores land var vi nødt til at arrestere dem, fortalte den lokale politichef, Chuon Chomkol, til Cambodja Daily.

 

Gruppen på tre blev sendt til udlændingeafdelingen i Cambodjas indenrigsministerium og herfra blev de udvist.

Læs også: Turister udvist: Her kører de nøgne gennem landet

Nu er det så sket igen, at nøgenhed har ført til udvisning. Denne gang drejer det sig om tre franskmænd, der ikke kunne holde tøjet på i Cambodja. Det skriver Daily Mail.

De tre franskmænd blev arresteret med 'baguetten' bar foran et af verdens største hellige buddhistiske templer, nemlig Banteay Kdei-templet, som er en del af Angkor-komplekset.

(Foto:  Frank Kovalchek/Flickr) Ferie Se Ground Crews pornografiske tegning i sneen

Som straf fik de tre franskmænd på henholdsvis 21, 21 og 20 år alle tre en betinget dom på seks måneder, en bøde på ca. 1600 kr. og konfiskeret deres kamera. Derudover må de ikke vende tilbage til Cambodja de næste fire år. Det er rettens intention med dommen at vise andre, der skulle få samme idé, at Cambodja ikke accepterer den form for opførsel.

0 kommentarer
Vis kommentarer