Nøgen søvngænger tog selfie med politimænd

En meget uheldig hotelgæst fik sig en yderst usædvanlig og ydmygende oplevelse på en rejse til Manchester

En mand, der gik i søvne, blev vækket splitterravende nøgen midt på gaden i Manchester. (Foto: Colourbox)
En mand, der gik i søvne, blev vækket splitterravende nøgen midt på gaden i Manchester. (Foto: Colourbox)

Mange har haft skræmmende drømme om pludselig at stå fuldstændig nøgen til offentlig skue, og søndag blev det virkelighed for en hotelgæst i den engelske by Manchester.

Personen var tilsyneladende gået i seng uden en trevl på kroppen lørdag aften, og klokken halv fem om morgenen næste dag forvildede han sig ud i Manchesters gader.

Det melder Manchester Politi på Twitter.

En taxachauffør havde stødt på den nøgne hotelgæst på gaden Chorlton Street og var blevet så forskrækket, at chaufføren havde tilkaldt politiet, beretter Manchester Evening News.

Vækket på gaden
Da betjentene kom frem, viste det sig, at personen havde gået i søvne og var forinden blevet vækket på gaden uden tøj på.

Politifolkene besluttede sig hurtigt for at dække ham med deres jakker, og ifølge politiets tweets kunne den stakkels hotelgæst heldigvis selv se det morsomme i hændelsen.

- Betjentene har lige hjulpet en, som gik i søvne ud fra sit hotel uden noget tøj på overhovedet, skrev politiet på Twitter.

- Vi har tjekket med betjentene. Det var somnabulisme (søvngængeri, red.), og ikke en udfordring. Personen var taknemmelig for vores hjælp og kunne selv se det sjove i det.

Politifolkene hjalp efterfølgende personen tilbage til sit hotel, dog ikke før han lige fik taget en selfie med betjentene.

Det bekræftede en talsperson for Machester Greater Police.

Chorlton Street i Manchester. (Screenshot Google Maps)
Chorlton Street i Manchester. (Screenshot Google Maps)