Annonce:
Annonce:

Nøgne turister hærger Rom

Oldtidsbyen Rom skal stå model til mange ting – og efter at en turist for nylig sprang nøgen i den berømte fontæne Fontana dei Quattro Fiumi og flere lignende episoder, har italienerne fået nok

Foto: Flickr/Luftphilia
Foto: Flickr/Luftphilia
Annonce:
Følg Ferie

Som turist i et fremmed land bør man have for øje, at man faktisk også er en gæst i andres 'hjem' og opføre sig derefter. En turist følte sig dog lidt for hjemme i Iden italienske hovedstad Rom og besluttede sig i fuldskab for at smide alle kludene og springe nøgen i Fontana dei Quattro Fiumi i Piazza Navona, som kan dateres tilbage til 1651, det skriver Daily Mail

På et billede, som er lagt ud på Facebook af byrådsmedlem Nathalie Naim, ses, hvad der angiveligt er den nøgne mand svømme rundt i fontænen fra det 17. århundrede, før han klatrer op til stor applaus og latter fra hans følgesvende.

Annonce:

Italienske medier peger fingre af England
Flere engelske rugbyfans var på besøg i Rom, for at overvære den internationale rugbyturnering kaldt Six Nations Championship, som involverer England, Frankrig, Irland, Italien, Skotland og Wales. Og nu er det de britiske rugbyfans, der kædes sammen med turisten, efter han blev fanget på film svømmende rundt i det historiske vartegn. I hvert fald peger de italienske medier nu fingre af England.  

Den italienske avis La Repubblica og Il Mesaggero skyder direkte skylden på England og skriver:

– Det var sikkert en engelsk rugbyfan, som var i byen for at overvære Six Nations Match mellem England og Italien.

Guide: Sådan lander du et fly under et nødstilfælde

Byrådsmedlem: ”Ingen kontrol med vores dyrebare monumenter”
Byrådsmedlem Nathailie Naim efterlyser mere fokus på sikring af Roms antikke opførelser og fortalte følgende til den engelske nyhedskanal CCTV.

– Desværre er kontrollen med vores dyrebare monumenter lig nul.

Hvis den vovede turist bliver fanget, risikerer han at blive tiltalt for uanstændig opførsel. Faktisk blev fire engelske arkitekter og ingeniører, som var på en firmatur, arresteret, efter at de var blevet filmet svømmende halvnøgne rundt i en af Roms andre fontæner.

Annonce:

Det endte også dyrt for en række hollandske fodboldholligans sidste år, da de forvoldte skader på Roms fontæne Campo di Fiori for hele otte millioner euro.

Nyt flysæde: Bestil mad, start filmen og indstil sædet med smartphonen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: