Nordens bedste sommerland ligger i Danmark

Det bedste sommerland i hele Norden ligger i Danmark - nærmere bestemt på Djursland

Djurs Sommerland er kåret som Nordens bedste sommerland – for tredje år i træk. (Foto: PR)
Djurs Sommerland er kåret som Nordens bedste sommerland – for tredje år i træk. (Foto: PR)

Det bedste sommerland i hele Norden ligger på Djursland. Det står klart efter, at den store årlige afstemning på Sveriges største familierejseside Barnesemester.se er afsluttet.

Djurs Sommerland er blevet kåret til det bedste sommerland for tredje år i træk.

Se også: Fremtidens flyrejse - så vildt bliver det  

Over 50.000 børnefamilier fra de nordiske lande har, siden offentliggørelsen af de nominerede kandidater i februar, deltaget i afstemningen.

Djurs Sommerlands administrerende direktør Henrik B. Nielsen er selvsagt meget begejstret for kåringen.

– Vi er meget glade for, at så mange igen i år har stemt på os som Nordens bedste sommerland. Det viser, at vi rammer rigtigt med vores udviklingsfokus og store investeringer i nye forlystelser, og det giver børnefamilierne helstøbte oplevelser, siger han.

Store investeringer
Og populariteten kan ses på Djurs Sommerlands besøgstal, der er steget med 50 pct. siden 2008, hvor Nordens største sommerland begyndte at investere i nye tematiserede forlystelser, f.eks. Danmarks største vandrutsjebane.

Se også: Nøgne demonstranter i oprør på fransk nudistø  

I løbet af de seneste otte år har forlystelsesparken præsenteret børnefamilier for 25 nye forlystelser. En investering der har kostet over 300 mio. kr.

Vil kapre flere gæster
Djurs Sommerland hviler dog ikke på kåringerne, og efter en rekordsæson i 2015 med 800.000 gæster, sætter sommerlandet kurs mod yderligere vækst, når Søulken – en ny piratforlystelse til 20 mio. kr. – tilføjes til rækken af aktiviteter i parken.

– Søulken er en ny familieforlystelse, der oplevelsesmæssigt er noget særligt. Den er en sjov ’thrilling ride’ for større børn,  men også for børn helt ned i 5-6 års alderen og så selvfølgelig deres forældre. Netop denne type forlystelse er en publikumsfavorit i udenlandske forlystelsesparker, så jeg er sikker på, at den vil vække jubel hos børnefamilierne, siger Henrik B. Nielsen.

Se også: Fly måtte sikkerhedslande: Stanken var for stærk  

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere