Norsk hotelgæst i kæmpe brøler: Faldt i søvn med vandet løbende

Gæsten kan højst sandsynligt se frem til en kæmpe regning, da brøleren førte til vandskader på flere etager på hotellet, som nu risikerer at skulle lukke

En norsk hotelgæst fik lidt for meget indenbords og faldt derfor i søvn med vandet løbende, hvilket har medført enorme vandskader på hotellet. Foto: Colourbox
En norsk hotelgæst fik lidt for meget indenbords og faldt derfor i søvn med vandet løbende, hvilket har medført enorme vandskader på hotellet. Foto: Colourbox

- Hele situationen er vældig ærgerlig, idet der er tale om virkelig store skader. Det bliver et stort arbejde at få udbredret skaderne.

Sådan lyder det fra direktøren for Kristiansand Dyrepark, Per Arnstein Aamot, efter Scandic-hotellet i den norske dyrepark natten til lørdag blev ødelagt af en beruset hotelgæst.

Det skriver Dagbladet.

Ifølge det norske medie var den omtalte berusede mand faldet i søvn med vandet løbende på badeværelset, da han blev opdaget af en ansat på hotellet. Og da politiet ankom ved 6-tiden lørdag morgen, var vandet fosset ud på etagerne under værelset på tredje sal.

- Manden var faldet i søvn med vandet løbende. Det førte til vandskader, som også har spredt sig til andre værelser, siger Therese Weisser, som er operationsleder ved politiet i Agder, til Dagbladet.

Her hygger vennegruppen sig på deres private ø. Foto: David Saunders Ferie 'Internationalt farvand': Sådan undgik vennegruppe alkoholforbuddet nytårsaften

Hotellet risikerer at skulle lukke ned
Det er uvist, præcist hvor mange etager der er ramt af vandskaden.

Ligeledes er det uvist, hvorvidt den norske hotelgæst selv skal betale for ødelæggelserne, som altså kan blive noget af en omkostning, da vandskaderne er så store, at der på nuværende tidspunkt er tale om, at hotellet skal lukkes helt ned i en periode og gæsterne genhuses på et nærliggende hotel.

- Beruset mand har sovet i bruseren på det hotel, han bor på. Dette har medført oversvømmelse/vandskader/læk til andre rum/gange og etager. Foreløbig er det en sag mellem gæsten og hotellet, skriver politiet i et opslag på Twitter:

En amerikansk kvinde blev noget overrasket, da hun gik ind i kvindernes omklædningsrum i en svømmehal i København. Foto: /ritzau/Miriam Dalsgaard/Arkivfoto Ferie Turister i Europa: Der var nøgne danskere over det hele!

37 kommentarer
Vis kommentarer