Norwegian forbinder nu verdens mest sydlige og nordlige lufthavne

Norwegian forbinder nu øen Svalbard i Norge med byen Ushuaia på sydspidsen af Argentina

Noget af ruten mellem Svalbard og Ushuaia vil blive fløjet i en Boeing 737-800, som denne på billedet. Foto: AP Photo/Johan Nilsson
Noget af ruten mellem Svalbard og Ushuaia vil blive fløjet i en Boeing 737-800, som denne på billedet. Foto: AP Photo/Johan Nilsson
Følg Ferie

Fra den ene yderlighed til den anden.

Rejsende har nu muligheden for at flyve med Norwegian mellem Svalbard og byen Ushuaia i Argentina, som huser en af verdens sydligste lufthavne og samtidig er porten til Antarktis.

Rejselyst kan fordoble antallet af fly i verden på 20 år

21. september blev flyselskabet Norwegian det første i verden til at operere flyruter både fra den nordligste lufthavn og den sydligste.

Ruten starter fra Svalbard, som ligger 1046 kilometer fra Nordpolen. Herfra flyver man først til Oslo. Fra Oslo til London Gatwick, hvor turen går videre til Buenos Aires. Her vil passagerne tilbringe en dag, inden de kan flyve videre til byen Ushuaia på sydspidsen af Argentina.

Sådan flyver du næsten på 1. klasse

Fra nord til syd for 3373 kroner
Flyruten lægger over 15.000 kilometer bag sig og tager omkring 25 timer på de fire fly. Norwegian lover, at passagerne vil flyve komfortabelt med deres Boeing 737-800 og Boeing 787-9 Dreamliner.

- Eventyrsøgende rejsende og fly-entusiaster vil elske muligheden for at rejse fra polarcirklen til Antarktis' hoveddør på den mest simple og prisvenlige måde, siger Matthew Wood i en pressemeddelelse, stedfortrædende kommerciel direktør hos Norwegian.

Argentina: Her skal du ikke være vegetar

Prisen på en flybillet vil koste fra 3373 kroner en vej.

- Den spændende rute er et eksempel på, hvordan vores brede netværk tillader passagerer at udforske verden med de bedste rejser, uanset hvor de befinder sig, siger Matthew Wood.

Nyt hotel åbner på Nordpolen

Hvis man vil prøve den nye rute, så skal man selv booke de individuelle flyrejser mellem hvert stop.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+