Nu bliver det billigere at rejse let med SAS

SAS indfører en billigere billet til dem, som rejser uden bagage, der skal tjekkes ind

Nu får SAS også en billigbillet til rejsende, der ikke har bagage, der skal tjekkes ind. (Foto: PR)
Nu får SAS også en billigbillet til rejsende, der ikke har bagage, der skal tjekkes ind. (Foto: PR)

Når SAS den 8. september september lancerer en ny billettype, Go Light, øges valgmulighederne for kunderne – den nye billet henvender sig til kunder, som leder efter de laveste priser og som rejser let og kun med håndbagage.

Ferie - 14. aug. 2015 - kl. 20:32 TV: Det sker der med din kuffert efter check in

Den nye billettype kommer til at være tilgængelig på rejser fra Skandinavien til Europa og er et supplement til SAS’ eksisterende billettyper SAS Go og SAS Plus, som forbliver uændret.

– Vi ser en efterspørgsel på en endnu mere enkel billettype til en lavere pris blandt vores rejsende, og derfor er vi glade for at kunne lancere Go Light, siger Stephanie Smitt Lindberg, chef for produktudvikling og kundeloyalitet i SAS og fortsætter:

– Go Light giver vores kunder endnu flere valg og mulighed for at vælge netop den billettype, som bedst matcher deres behov.

Bedre på søgemaskinerne
Trine Kromann-Mikkelsen, pressechef hos SAS i Danmark, tilføjer:

– Samtidig har vi også oplevet, at vores alt-inkluderet-billetter ikke kommer lige så godt ud i søgemaskiner, som de burde, da søgemaskinerne kun tager rene priser. Det betyder, at vi bliver endnu mere konkurrencedygtige i denne salgskanal.

Cedar Point i Ohio, USA, kalder sig selv rustjebanehovedstaden. (Foto:  Flickr/Jeremy Thompson) Ferie - 14. aug. 2015 - kl. 16:39 TV: Rutsjebane ramte mand og slog ham ihjel

Prisen på SAS Go Light kommer til at ligge ca. 120 kr. lavere end priserne på SAS Go, og det vil være muligt at tilkøbe bagage for 179 kr. Det betyder derfor også, at det er billigere at vælge en SAS Go billet, hvis man vil have indchecket bagage med.

Se også: Fuldskab eller frivilligt arbejde? Se de unges foretrukne ferieform

I første omgang lanceres konceptet den 8. september som en test fra Skandinavien til seks europæiske lande: Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Holland og Spanien. SAS Go Light vil ikke være tilgængelig på flyvninger inden for Skandinavien.

18 kommentarer
Vis kommentarer