Annonce:
Annonce:

Nu har du chancen! Wellness med Cameron Diaz

Hvis du altid har ønsket at møde en filmstjerne, kan du nu tilmelde dig et én-dags wellness-kursus med stjener som Cameron Diaz og Gwyneth Paltrow

Skuespillerinde Cameron Diaz er med til Gwyneth Paltrows wellness-kursus. Foto: AP
Skuespillerinde Cameron Diaz er med til Gwyneth Paltrows wellness-kursus. Foto: AP
Annonce:
Følg Ferie

Hvis du er helt med på moden indenfor diverse spa-, manicure- og terapeutiske sessioner på diverse wellness-steder rundt omkring i landet, så skal du måske overveje, om du har lyst til at forny din viden.

Nu har du i hvert fald muligheden for at forny den på den allermest Hollywood-lignende måde med stjerner som Gwyneth Paltrow og Cameron Diaz ved din side.

Den 44-årige filmstjerne Gwyneth Paltrow er nemlig stifter af livsstil-hjemmesiden 'Goop', og hun holder denne sommer et én-dags wellness-kursus i Los Angeles, hvor blandt andet 'Vild med Mary'-stjernen Cameron Diaz også vil være tilstede.

Det skriver Lonely Planet.

Gwyneth Paltrow afholder i juni et wellness-kursus, hvor store stjerner kommer forbi. Foto: AP
Gwyneth Paltrow afholder i juni et wellness-kursus, hvor store stjerner kommer forbi. Foto: AP
 

Kim Kardashians fede ferie: Slåskamp, nøgne vejrmøller og en kæmpe dildo

Annonce:

Nicole Richie er der også
Eventet vil hedde 'In Goop Health', og kursusdeltagerne vil have mulighed for at høre paneldiskussioner, deltage i interaktive sessioner og til slut vil deltagerne modtage luksuriøse 'goodie-bags'.

Udover shaman- og krystalhealing, vil der blandt andet være VIP-goder i form af 'aura fotografering' og et drop, der angiveligt booster din energi.

Udover skuespillerinden Cameron Diaz, vil designer Tory Burch og skuespillerinderne Lena Dunham og Nicole Richie blandt andet også være tilstede til kurset, hvor der vil blive serveret sund mad og nærende drikkevarer.

Du kan læse mere om eventet på Gwyneth Paltrows hjemmeside her.

Eventet vil blive afholdt den 10 juni fra 9-18 på en endnu ikke offentliggjort lokation i Los Angeles.

Frokost med Gwyneth Paltrow
Du skal dog have lidt penge tilovers på kontoen, hvis du vil nyde wellness-kurset med de kendte stjerner.

Annonce:

Den billigste billet koster nemlig 500 dollar (cirka 3.400 kroner, red.). Billetten hedder en 'Lapis'-billet og giver dig adgang til paneldiskussionerne, nogle wellnessaktiviteter og madlavningskurser, mad og drikke samt en 'goodybag' med produkter for en værdi af 200 dollars (cirka 1.300 kroner, red.).

Den næstbilligste billet kaldes en 'Amethyst'-billet og koster 1000 dollar (cirka 6.800 kroner, red.). Den inkluderer udover ovenstående en coctail-reception med Qwyneth Paltrow og en 'goody-bag' til en værdi af 350 dollar (cirka 2.300 kroner, red.)

Men hvis du vil have alle goderne og VIP-adgangene, skal du have den store pengepung frem, for så er prisen 1500 dollar (cirka 10.200 kroner, red.) for en såkaldt 'Clear Quartz'-billet, men så får du også adgang til alt det ovenstående samt en frokost med Gwyneth Paltrow og en Tumi-kuffert fyldt med prdukter for en værdi af 500 dollar (cirka 3.400 kroner, red.)

Solstråle-historie: NFL-stjerne fik hjertevarmende besked på flyet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: