Nu kan du besøge Princes dødsbo

I sidste uge døde poplegenden Prince – nu bliver dørene til hans dødsbo åbnet for sørgende fans

Hvilken mand var det, verden mistede torsdag? Se med i Ekstra Bladets mindeudsendelse om Prince

Prince-fans verden over har siden sidste uge sørget over poplegendens død. Og allerede mindre end en uge efter den tragiske begivenhed afslører musikerens nærmeste, at hjemmet, hvor han blev fundet død, nu bliver lavet til et museum, skriver The Sun.

Det er Princes svoger, Maurice Phillips, der fortæller, at sangerens nærmeste har besluttet at åbne dørene til dødsboet.

Europa er fyldt med fede festivaler - uanset hvilken genre, du er til. (Foto: paniko.cl/Flickr) Ferie Techno eller headbanging: Her er Europas musikfestivaler

– Vi vil lave Paisley Park om til et museum til minde om Prince for hans fans skyld. For ham handlede alt om hans fans – det her er en måde at ære hans musik, som er hans arv. Prince var en meget privat person, men han ville have ønsket, at hans musik blev husket, fortæller han til avisen.

Privat samling
Mange af genstandene på museet vil højst sandsynligt være fra Princes egen samling. Allerede før sin død begyndte han nemlig at samle en masse genstande fra sine turneer, fortæller Sheila E., Princes samarbejdspartner til Entertainment Tonight.

– Vi håber på at kunne lave Paisley om til det, han ønskede. Han arbejdede selv på at lave det om til et museum. Han har samlet forskellige genstande, som sin motorcykel og trommer, fra alle turneerne, fortæller hun til mediet.

Ferie Terrorfrygt? Her er 10 af de sikreste steder at rejse

Sheila E. løfter desuden sløret for nogle af de ting, man får mulighed for at se i dødsboet.

– Der er en gang fyldt med hans priser, som han i virkeligheden ikke tillagde særlig stor sentimental værdi, men lod stå fremme for sine fans skyld, fordi han vidste, at de gerne ville se dem. Der er billeder af ham hele vejen ned ad gangene. Nogle er set før, andre er aldrig set før, fortæller hun.

Der midt i suppen ligger en flagermus. Lækkert!? (Foto: tobze/Flickr) Ferie Top 10: Verdens mest bizarre street food

9 kommentarer
Vis kommentarer