Nu kan du roame frit på Thailands strande

For første gang nogensinde er det nu muligt for mobilkunder at roame frit i Thailand

Hvis du er kunde hos 3, behøver du ikke længere at være bekymret for mobilregningen, når du tjekker Facebook, mens du soler dig på de thailandske badestrande. Foto: 3/pressefoto
Hvis du er kunde hos 3, behøver du ikke længere at være bekymret for mobilregningen, når du tjekker Facebook, mens du soler dig på de thailandske badestrande. Foto: 3/pressefoto
Følg Ferie

Med julemånederne og den kolde vinter i sigte, er der mange, der allerede nu planlægger en rejse til de varmere himmelstrøg, hvor især rejser til Thailands frodige regnskovsområder og paradisiske strande er i høj kurs hos danskerne i de kolde vintermåneder.

Hidtil har det været en dyr omgang, hvis man har brugt data på sin telefon i det sydøstasiatiske land, men nu er der godt nyt til alle de danskere, der elsker de thailandske badestrande, men som har svært ved at undvære sin mobiltelefon undervejs på ferien.

I hver fald hvis de er kunder hos teleselskabet 3, der som det første teleselskab i Danmark, fremover vil tilbyde fri roaming i Thailand. Det betyder, at folk med 3LikeHome-abonnement fra i dag af vil kunne bruge telefonen i Thailand til samme priser som herhjemme.

Slut med at lede efter wi-fi
- For de mange danskere, som er godt i gang med at planlægge rejsen til Thailand, er det slut med at skulle bekymre sig om at opstøve wi-fi eller slukke mobilen, når flyet lander på drømmedestinationen. Fra i dag kan kunder hos 3 frit bruge mobilen til at dele deres ferieminder på de sociale medier, ringe hjem eller blive opdateret på de seneste nyheder hjemmefra uden at skulle bekymre sig om telefonregningen, skriver 3 i en pressemeddelelse.

Påske-blues: Det savner vi på ferien

Fyldte flysæder
Thailand har længe været et af danskernes favorit-rejsemål i de mørke vintermåneder, og det ser ikke ud til, at i år bliver anderledes. I hvert fald viser rejseanalysen 'Sådan Rejser Danskerne 2017' foretaget af Epinion, at Thailand ligger i top 3 over rejsedestinationer i vinterhalvåret.

- Thailand er et af de lande, som vores kunder har efterspurgt længe, og derfor har det også været en stor prioritet for os at kunne forhandle denne aftale hjem. Vores ambition er at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere, og det betyder også, at vi rent faktisk lytter til vores kunders ønsker. Med Thailand på listen over lande, hvor man kan roame frit, giver vi vores kunder en endnu større frihed til at bruge mobilen rundt omkring i verden, siger Morten Christiansen, CEO for 3.

Hos rejseselskabet Norwegian er de da heller ikke i tvivl om, at Thailand er en af de destinationer, som hurtigt fylder flysæderne ud, når vintermåneder rammer.

- Siden vi startede vores flyvninger mellem København og Bangkok i 2014, har vi mærket stor efterspørgsel fra danske rejsende. Thailand er et utroligt eftertragtet rejsemål, og de to ugentlige afgange, vi har i vintersæsonen, er stort set altid helt fyldte. Det er tydeligt, at danskerne værdsætter en billig og komfortabel rejse i topmoderne fly til en af verdens mest populære destinationer, siger Norwegians danske kommunikationschef Daniel Kirchhoff.

Så meget tid spilder du på de sociale medier i ferien

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind