Annonce:
Annonce:

Ny skandale: Mand smidt af fly fordi han skulle tisse

En passager kunne ikke holde sig længere. Det kostede to timers forsinkelse, og han blev smidt af flyet

Se Kima Hamilton argumentere med den Delta-ansatte, der vil have ham af flyet
Annonce:
Følg Ferie

'Jeg forstår ikke. Jeg har købt en billet', forklarer Kima Hamilton til den Delta-ansatte, som netop har bedt ham forlade Delta Airlines-flyet.

Hændelsen skete den 18. april i Delta-flyet, der skulle forlade Atlanta mod Milwaukee i USA. Ifølge flere medier herunder The Mirror bad Kima Hamilton om lov til at benytte toilettet. Det måtte han ikke for flyets personale, og han satte sig ned igen. Imidlertid blev flyet 30 minutter forsinket på startbanen, og så kunne han ikke holde sig længere.

Her er de to bedste tidspunkter at lave nummer 2 på et flytoilet

'Jeg har ikke gjort noget. Jeg skal hjem til mine børn. Jeg skulle tisse. Jeg forsøgte at holde mig i første omgang, men det kunne jeg ikke, og nu bliver jeg smidt af flyet', forklarer Kima Hamilton stille og roligt til en Delta-ansat i den syv minutter lange video, der findes af episoden. Se et uddrag af videoen øverst i artiklen

Annonce:

Kima Hamilton fortæller i videoen, at flyet ikke var i bevægelse, da han forlod sit sæde for at forrette sin nødtørft, men stewardessen følte alligevel, at han forbrød sig mod flyselskabets regler, og derfor endte piloten med at bede en Delta-ansat få Kima Hamilton til at forlade flyet for at tale videre.

'I det øjeblik jeg forlader flyet, så tager det afsted, og så kommer jeg ikke hjem til mine børn', siger Kima Hamilton, der altså vægrer sig ved at følge med flyselskabets mægler.

En passager, der sad over for Kima Hamilton beskrev situationen således i et åbent brev til flyselskabet:

- Ikke alene ydmygede personalet en person, som blev tvunget til at betale hundrede af dollar for en ny billet samme dag, men I tvang resten af os passagerer til at udholde to timers diskussion med en mand, anklaget for at bruge toilettet til en nødsituation, skriver passageren Krista Rosolino.

Alle flyets passagerer blev til sidst nødt til at forlade flyet, mens Kima Hamilton blev udspurgt af politiet og Delta-personale i lufthavnen.

- Vores flypersonale er trænet i at sikre sikkerheden for alle passagerer, siger Delta i en udtalelse

Annonce:

- Det er vigtigt, at passagerer følger personalets instruktioner i alle faser af flyvningen, især under takeoff og landing.

 

Delta Airlines-episoden er den seneste i rækken af PR-skandaler for amerikanske flyselskaber.

Fredag blev en mor til tvillinger angiveligt slået med sin klapvogn af en ansat fra American Airlines. Se videoen herunder:

En anden passager tog kampen op med den ansatte - klippet her førte til den ansattes fyring

Ny fly-skandale: Mor bryder grædende sammen

United Airlines blev ufrivilligt kendt for at hive den 69-årige læge David Dao af et overbooket fly i Chicago tidligere på måneden. Se videoen herunder

Se videoen, hvor manden bliver hevet af flyet her (Video: UGC / AP)

Flyselskab vil give udsmidte passagerer kæmpe kompensation

Og endnu en ulykke ramte United Airlines, da en gigant-kanin ejet af en kendis døde nede i lasten på det United Airlines-fly, den var placeret i.

'Det er meget mystisk': Gigant-kanin død i skandale-fly

 

Skidt sag: Stank fra toilet tvang fly til jorden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: