Ny trend: Dyrk yoga i supermarkedet og lufthavnen

Du skal ikke spærre øjnene op, hvis du møder en kvinde, der laver yoga i køen i supermarkedet – yogaen er nemlig rykket fra træningslokalet og ud i resten af verden

Nu ved du, hvad du skal lave, næste gang turen går til supermarkedet. (Foto: Instagram/Jordan Lee Berger)
Nu ved du, hvad du skal lave, næste gang turen går til supermarkedet. (Foto: Instagram/Jordan Lee Berger)

Spekulerer du nogle gange over, hvordan du kan fordrive tiden derhjemme, ventetiden i lufthavnen, eller den tid det f.eks. tager at komme på arbejde? En mand ved navn Jordan Lee Berger fra Sydney, der er stor yoga-entusiast, har svaret. Han opfordrer nemlig til, at du udnytter de omgivelser, du befinder dig i til at træne både fysikken og psyken - uanset om du slår tid ihjel i lufthavnen eller allerede sidder ombord på et fly.

Berger har oprettet en Instagram-konto, der hedder Yoga Suitra, hvor han deler billeder af folk fra hele verden, der udnytter deres omgivelser til at fyre op for alle mulige yoga-stillinger med spøjse navne som 'trekanten', 'duen' og 'krigeren'..

Se også: Russere tager selfies i grænseoverskridende højder  

Og opfordringen går altså på at lave yoga alle mulige bizarre steder – om det er i supermarkedet, på rejsen eller i naturen.

Yogalærer: Det handler ikke om, hvor smidig man er
Jordan Lee Berger færdiggjorde først sin yogalærer-uddannelse i juli sidste år, men har praktiseret yoga de sidste ti år og han har et helt klart formål med sporten. 

– Min mission er simpelthen at tiltrække mere opmærksomhed over på yoga som en livsstil og et mindset, end hvor smidige nogle mennesker er. Yoga er en 5000 år gammel videnskab, når det gælder sindet, og da yogaen blev skabt var det med formålet at berolige sindet og altså ikke placere fødderne foran hovedet, fortæller Jordan Lee Berger til Ekstra Bladet.

Han fortsætter:

– De fysiske positurer er simpelthen til for at få sindet til at blive koncentreret omkring én ting i stedet for at lade andre ting i hovedet fylde. Det er det, der giver dig lykke. Billederne på min side skal få dig til at smile, måske endda grine, det er dét, der er den virkelige form for yoga, jeg vil have folk til at huske.

Se også: Vildt: Nu kan du opleve verden fra din sofa  

På Jordan Lee Bergers instagramkonto kan du se alt lige fra yogapositurer i vandet til yoga på rulletrappen, i ørkenen eller som her i lufthavnen.

 

Se også: Maskine kendte ikke skudår: Hundredevis uden bagage  

10 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere