Nye priser på vej: Nu bliver det MEGET billigere at komme til Bornholm

Man vil kunne komme til solskinsøen for under en hundrededelap, når Molslinjen overtager færgesejladsen til og fra Solskinsøen

Molslinjen sætter priserne ned på færgebilletterne til Bornholm i 2018. Foto: /ritzau/Kim Agersten
Molslinjen sætter priserne ned på færgebilletterne til Bornholm i 2018. Foto: /ritzau/Kim Agersten

99 kroner.

Så få penge kan man slippe for en tur med Molslinjen til Bornholm, når rederiet den 1. september 2018 overtager færgesejladsen til og fra Ystad-Rønne og Køge-Rønne.

Det skriver Politiken.

Molslinjen har tegnet en tiårig kontrakt med Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med løftet om, at turene til solksinsøen vil blive over 50 procent billigere.

Det betyder, at cirka 75 procent af alle enkeltbilletter i de sidste fire måneder af 2018 kommer til at koste enten 99 kroner eller 199 kroner for en bil med op til fem personer. De resterende 25 procent vil koste mellem 299 og 799 kroner.

- Vi har lovet billigere billetter, og det kommer der, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, til Politiken og fortsætter:

- I udbuddet er det fastlagt, at vi skal ramme en gennemsnitspris pr. enkeltbillet på cirka 360 kroner. Så matematisk kommer der rigtigt mange billige billetter for at kunne ramme den pris. Det betyder mange billetter til både 99 og til 199 kroner.

Ferie - 18. okt. 2017 - kl. 20:06 Islands turistvideo er et internationalt hit: Kikser karaoke-sang

Spar 1300 kroner
I en prissammenligning, som Molslinjen har lavet, har de beregnet sig frem til, at en familie på to børn og to voksne vil kunne spare mere end 1300 kroner på en returrejse til Ystad-Rønne i efterårsferien.

Ifølge deres beregninger kostede sådan en tur i 2017 nemlig hele 1518 kroner, hvor det - ifølge Molslinjens beregninger - vil kunne komme helt ned og koste 198 kroner i efterårsferien 2018.

Det er dog ikke kun i sidste kvartal af 2018, at billetterne vil være billigere. Det vil også være markant billigere at komme til og fra solskinsøen i 2019, siger Jesper Skovgaard til Politiken.

Og de billigere færgebilletter bliver i den grad modtaget med åbne arme af Destination Bornholm, der mener, at de høje priser gennem mange år har bremset turismen på øen:

- Med de markant lavere priser fjerner vi den barriere. Derfor forventer vi også, at turismen de kommende år vil vækste på toppen af de sidste års gode udvikling, siger direktør Pernille Kofod Lydolph til Politiken.

Molslinjens færgeselskab, der kommer til at sejle til og fra Bornholm, vil meget passende få navnet 'Bornholmslinjen'.

Næsehornene i Knuthenborg Safaripark vil fremover kæmpe mod dinosaurer om at få gæsternes opmærksomhed. Foto: Knuthenborg Safaripark Ferie - 7. nov. 2017 - kl. 08:59 Dansk turist-attraktion i gigantisk udvidelse: Største investering nogensinde

1 af 2 Fiskeflåde i havnen i Rønne. Foto: Ole Ziegler/Ritzau
2 af 2 Molslinjen sætter priserne ned på færgebilletterne til Bornholm i 2018. Foto: /ritzau/Kim Agersten
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen