Nyt 70 meter langt sushi-bånd ruller i Danmark

Den internationale sushi-kæde YO! Sushi har åbnet første restaurant i Danmark – i Københavns Lufthavn 

Det ruller i lufthavnen - både med bagage og sushi (Foto:  Craig Morey/Flickr)
Det ruller i lufthavnen - både med bagage og sushi (Foto: Craig Morey/Flickr)

Det er ikke længere kun bagage, der transporteres på bånd i Københavns Lufthavn. Den internationale sushi-restaurant 'YO! Sushi' har nemlig åbnet deres første restaurant i Danmark, og dermed ruller der nu også sushi på transportbånd i lufthavnen.

Den nye sushi-udbyder i lufthavnen lader gæsterne tage plads ved et næsten 70 meter langt sushi-bånd. Dermed lægger restauranten an til at kunne servicere mange gæster på en gang – og hvis kædens nye franchise får lige så stor succes i Danmark, som den har i udlandet, bliver masser af plads da også nødvendig. Yo! Sushi har nemlig hvert år mere end fem millioner besøgende i kædens 74 restauranter rundt om i verden. 

YO! Sushi serverer andet end sushi. F.eks. også varme retter. (Foto:  Craig Morey/Flickr)
YO! Sushi serverer andet end sushi. F.eks. også varme retter. (Foto: Craig Morey/Flickr)
 

Nr.1, Sanya (Foto: Alamy, Expedia) Ferie Verdens bedste hotelbyer – én er vores nabo

YO! Sushi er en af tre nye gourmetrestauranter, som i år åbner i lufthavnen, der er Nordens største. At én blandt de tre nye er en sushi-restaurant, det er et bevidst valg fra lufthavnens side. De rejsende har nemlig længe givet udtryk for ønsket om et stærkt sushi-koncept.

– Det er både nemt og delikat at spise hos YO! Sushi. Det er vigtigt for os, at også rejsende, der kun har kort tid i lufthavnen, kan nå at få noget lækkert at spise, inden de rejser videre. De frisklavede specialiteter hos YO! Sushi kan desuden købes i restauranten og nydes om bord på flyet. Derfor passer konceptet rigtig godt til lufthavnen. Det er samtidig vigtigt for os, at kvaliteten er i top og maden helt frisk. I restauranten står sushikokkene hver dag og tilbereder sushien foran gæsterne, siger Lise Ryevad, leder af Airport Sales i Københavns Lufthavn.

De høje, slanke havnebygninger i byen Honfleur er blandt de mest fotograferede motiver i Normandiet. Foto: Jesper Møller Udland Normandiet for enhver smag

Udover YO! Sushi åbner Aamanns og Gorm's også op for dørene i lufthavnen i 2015.

0 kommentarer
Vis kommentarer