Nyt dating-eksperiment sender danskere på luksusrejse

Søndag flyver to danskere til Rhodos i et nyt dating-eksperiment

Det er dette femstjernede Sensimar Imperial Resort på Rhodos, der skal danne ramme for parrets forelskelse. (Foto: Star Tour)
Det er dette femstjernede Sensimar Imperial Resort på Rhodos, der skal danne ramme for parrets forelskelse. (Foto: Star Tour)

Dating-app'en Tinder kan være overfladisk, mens det på datingsites ikke altid er lige nemt at lære hinanden at kende.

Et eksperiment som 'Gift ved første blik' har derfor været en stor succes, og muligvis inspireret deraf, skal to personer nu sendes af sted på ferie i en uge i et nyt kærlighedseksperiment.

Det er rejseselskabet Star Tour, der står bag, og hele 1400 danskere ansøgte om at blive en del af eksperimentet. En mand og en kvinde er nu blevet udvalgt, og på søndag flyver de så til et femstjernet hotel på Rhodos.

Det er parterapeut Kathrine Axholm, der har gennemgået de mange ansøgninger og har udvalgt parret, som får chancen for at finde kærligheden sammen.

- Rigtig mange af ansøgerne udtrykker utilfredshed med den overfladiskhed, der præger datingverdenen lige nu med app's som Tinder, Happn og andre forsøg på hurtige løsninger. Derfor var det faktisk muligheden for at kunne fordybe sig sammen med et andet menneske i syv dage, der tiltrak mange af ansøgerne, siger hun i en pressemeddelelse.

Succes med tv-program
DR har haft en stor seer-succes med deres tv-program 'Gift ved første blik'. I både første og anden sæson valgte ét enkelt par at forblive gift, men kærligheden mellem Lykke og Jonas samt Katrine og Jakob holdt ikke længe, og lykken brast.

Dog ser det ud til, at programmets eksperter har haft langt større succes i tredje sæson, der løb over skærmen i efteråret.

Her valgte to par at blive ved med at være gift med hinanden, og indtil videre ser lykken ud til at vare ved.

Kør i penis-radiobiler i verdens frækkeste forlystelsespark

Katrine Axholm ser på rejseeksperimentet med positive øjne, men kan også sagtens se faldgruberne.

- Det vigtigste for alle par på en ferie er, at forventningsafstemme, inden de tager af sted. Hvis den ene vil på storbyferie, og den anden kun vil ligge på stranden, kan det være svært at få det til at lykkes. Der skal i hvert fald forhandles, så begge får noget af det, de ønsker sig. Dernæst er det utrolig vigtigt, at de taler sammen undervejs. På den måde kan de hele tiden afstemme, så uenighederne ikke bliver til skænderier, siger hun.

Vil du gerne følge med i, hvordan det går parret på Rhodos, så kan du se deres egne opslag og billeder på denne Facebookside fra på mandag.

Udover hinanden vinder parret desuden en bryllupsrejse, hvis kærligheden rækker til et giftemål.

Fræk ferie: Her er de mest sexede destinationer i verden

1 kommentar
Vis kommentarer