Annonce:
Annonce:

Nyt flysæde: Bestil mad, start filmen og indstil sædet med smartphonen

Fremtidens flysæde kan kontrolleres fra en app på din mobiltelefon

Der er godt nyt i vente til flypassagerer, der er trætte af dårlige skærme og besværlige fjernbetjeninger på nutidens fly. (Foto: Flickr/Mark Hillary)
Der er godt nyt i vente til flypassagerer, der er trætte af dårlige skærme og besværlige fjernbetjeninger på nutidens fly. (Foto: Flickr/Mark Hillary)
Annonce:
Følg Ferie

Det er samme skuffelse hver gang, du sætter dig i flysædet. Sædet er umuligt at indstille til en behagelig position, lyset over sædet er enten for skarpt eller for svagt, og den lille skærm, som skal holde dig beskæftiget de næste mange timer har så dårlig kvalitet, at uanset hvilken film, du forsøger at se, bliver du nødt til at gense den efter flyveturen for at få det hele med.

Nyt lovforslag: Bedre benplads i flyveren

Kan du genkende ovenstående problemer, ja så kan du godt begynde at glæde dig til 2019. Der kommer det splinternye flysæde på markedet, som gør alle ovenstående problemer til skamme. Det skriver airlinetrends.com

Annonce:

Styr det hele med smartphonen
Sædet, der netop er blevet præsenteret på en stor messe for forbrugerelektronik i Las Vegas, indeholder nemlig en 24-tommer touchskærm i 4K opløsning, der giver en noget bedre billedoplevelse, end vi kender det fra de almindelige flyskærme. Og glem i øvrigt også alt besværet med de dårlige fjernbetjeninger, som eksisterer i flyene idag. Den nye skærm kan nemlig styres med din smartphone.

Så snart du har lagt håndbagagen på plads, fået flysokkerne på og sat dig tilrette i sædet, oprettes forbindelse mellem sædet, skærm og smartphone. Det eneste, det kræver, er en app, som samtidig sikrer dig, at alt omkring sædet og dig kan justeres og betjenes alt efter dine tryk på telefonen.

Er du eksempelvis sulten eller tørstig? Så bestil mad, drikke og snacks fra sædet via appen. Vil du lægge sædet ned? Slukke lyset? Starte filmen? Gør det hele via din smartphone. Du kan ovenikøbet tage en selfie på den nye skærm, som kan deles på Facebook og Instagram via flyets wifi-forbindelse.

Annonce:

Hent din kuffert ved bagagebånd 13
Efter sådan en flyvetur er det mindste det nye flysæde med tilhørende app kan gøre at give besked, om hvor du kan hente din kuffert – så det gør det naturligvis. Og slutter til sidst af med at sikre sig, at du husker alle dine ting fra sædet, når du forlader det.

Det lyder nærmest for godt til at være sandt. Og det er det næsten også. I hvert fald bliver det ikke det sæde, som du kan forvente at blive plantet i næste gang, du skal på en storbyferie i Berlin eller sommerferie på Mallorca. Det nye flysæde er tiltænkt high-end markedet og de flyselskaber, som tilbyder veludviklede første klasse-løsninger til passagerene.

Nyt lovforslag: Bedre benplads i flyveren

Hvor rejsen skal gå hen og med hvilket selskab for at få en tur i det nye flysæde er endnu uvist. Til gengæld lover Panasonic, som har udviklet sædet sammen med B/E Aerospace, Formation Design Group og TEAGUE, at sædet bliver tilgængeligt på kommercielle flyvninger i 2019. Se mere om det nye flysæde i videoen herunder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: