Nyt krydstogt skib bliver verdens største – se det vilde skib her

Royal Caribbean har trykket start for produktionen af verdens største krydstogtskib – Harmony of the Seas vil være klar til at sejle i april 2016

(Foto: PR)
(Foto: PR)

Royal Caribbean bekræftede i sidste uge, at de har indleveret bestillingen på et nyt krydstogtskib – det bliver det største, der nogensinde er bygget. Harmony of the Seas, som skibet kommer til at hedde, vil være klar til sejlads i april 2016.

Skibet kommer til at have 16 dæk, være 362,15 meter fra for til agter, veje 227.000 ton – 1.700 mere end det nuværende største skib, Allure of the Seas – og have plads til 5.479 passagerer.

Se også: De bedste lande at gå på Tinder

Når gæsterne fra april næste år kan gå ombord på det store skib, kan de boltre sig i syv forskellige 'bydele', i hvilke der bl.a. kommer til at være park, promenade, sol-dæk, spa-by, fitness center, underholdnings område, en sportszone og en særlig ungdomszone, hvor der bl.a. kommer til at være spillearkade, karruseller og klatrevæg.

Se også: Disney World kåret som mest romantisk sted at fri

Derudover vil der på skibet være en lang række restauranter, hvor du bl.a. vil kunne få sushi og mexicansk, cafeer, f.eks. en repræsentant fra den populære kaffe-kæde Starbucks, og flere butikker.

Det store skib kommer ifølge The Telegraph til at koste lige knap 9 milliarder kr at bygge, men så er de tre rustsjebaner, der strækker sig over flere etager og robot-bartendernes produktion og løn også betalt.

Se også: Nuttet selfie-dyr – bliver det sødere?

1 af 3 (Foto: PR)
2 af 3 (Foto: PR)
3 af 3 (Foto: PR)
29 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere