Nytårsferie: Her rejser danskerne hen

Danskerne rejser gerne til udlandet over nytår – se hvor de rejser hen

Danskerne har særligt et rejsemål, som de foretrækker, hvis de skal fejre nytår i udlandet. Foto: Tomas Petersen/Flickr
Danskerne har særligt et rejsemål, som de foretrækker, hvis de skal fejre nytår i udlandet. Foto: Tomas Petersen/Flickr

Nytårsaften venter forude med alt, hvad den indebærer af rusmidler, raketter og rumba på bordene. Mange lægger op til, at nytåret skal være 'årets fest', og for nogen bliver festen bedst, hvis den foregår i udlandet.

Og udsigten til festfyrværkeri over Big Ben i London og Eiffeltårnet i Paris er tilsyneladende noget, der lokker danskerne.

Det viser en undersøgelse, Momondo har lavet for Ekstra Bladet.

Med på listen over de ti mest søgte nytårsdestinationer findes også blandt andre Berlin, Amsterdam og Rom, og det tyder på et mønster.

- Når det kommer til nytår, er det primært storbyerne og rejsemål lidt tættere på, der trækker, siger Lasse Skole Hansen, der er PR Manager hos Momondo.

Billige billetter og kort rejsetid
Mens de danskere, der rejser væk henover julen, også bliver tiltrukket af solrige steder som Tenerife og Grand Canaria, er det altså anderledes henover nytår.

-  Især kan vi se, at London, Paris og Berlin er populære nytårsdestinationer blandt danskerne. Det er alle tre destinationer med relativt kort rejsetid og mange billige flybilletter på markedet, siger Lasse Skole Hansen.

De relativt billige flybilletter går helt ned til 1.200 kroner for en returrejse til Berlin, mens Dubai ligger i den dyre ende med en retur-pris fra Billund på 9.282 kroner. Det viser et pristjek fra Momondo.

Momondo vil ikke oplyse, hvor mange danskere, der har søgt på rejser henover nytåret, men i 2015 blev der foretaget 45 millioner danske søgninger på Momondo.

Nedenfor kan du se listen over de ti mest søgte nytårsdestinationer og vejledende priser.

Disse drenge benyttede et smart trick til at komme gratis ind i blandt andet zoologisk have. Foto: @seanyfoster/Instagram Ferie Sådan snød to venner sig ind over alt

8 kommentarer
Vis kommentarer