Oliver Bjerrehuus drak sig fuld og missede ferien

Ferien er den værste (ikke)ferie, den tidligere topmodel har haft, fortæller han

Lidt for meget alkohol gjorde, at Oliver Bjerrehuus missede en skiferie. Foto: /ritzau/Mogens Flindt
Lidt for meget alkohol gjorde, at Oliver Bjerrehuus missede en skiferie. Foto: /ritzau/Mogens Flindt

Sommerferien er ved at være ovre, og det, synes vi på Ekstra Bladet, giver en anledning til en 'såkaldt trip down memory-lane'.

Derfor har vi hørt den 41-årige tidligere topmodel Oliver Bjerrehuus, hvilken ferieoplevelse han husker tilbage på som den værste.

- Jeg har faktisk en rigtig dårlig én (ferieoplevelse, red.), synes jeg selv, siger han, da Ekstra Bladet fanger ham over telefonen.

- Det er nogle år siden. Før jeg overhovedet fik børn. Jeg skulle på skiferie med en kammerat. Vi ville gerne være rigtige 'skibumser', så vi havde planlagt en måneds ferie i Val D'isère (skisportssted i Frankrig, red.). Det, synes vi jo, var sindssygt fedt, så vi glædede os meget, fortæller han.

Se også: Gustav forsøgt røvet på ferien: Det var en forfærdelig oplevelse

Alkoholen tog over
Glæden skulle dog vise sig at være lidt for stor for Oliver Bjerrehuus og vennen, som besluttede sig for at gå ud at fejre deres kommende skiferie med et brag.

- Vi drak os virkelig fulde, og så vågnede vi selvfølgelig alt for sent næste morgen, så vi kom for sent til bussen, fortæller modellen, der da også er kendt for at give den godt med gas, når han fester.

Oliver Bjerrehuus havde dog ikke helt givet op endnu.

Han og vennen besluttede sig for at undersøge, om de kunne finde en taxa, som så ville kunne indhente bussen, men det viste sig hurtigt, at det ville blive en lidt for dyr omgang for den dengang 23-årige model, som derfor måtte opgive at komme afsted.

– Vi havde betalt for hele lortet. For hus og det hele. Så det er nok den dårligste ikke-ferie, jeg nogensinde har været på, siger Oliver Bjerrehuus, som i år har brugt det meste af sommerferien i familiens sommerhus i Tisvilde.

– Der tager vi næsten op hvert år. Det er jeg meget glad for. Der er det bare noget med at sidde med fødderne oppe.

Se også: Go' Morgen Danmark-vært: Bange for at blive ædt af en haj

Fokus på musikken
Dermed har Oliver Bjerrehuus også taget en lille ferie-pause fra at lave musik, som han ellers har haft fuld knald på med at lave i foråret, hvor han blandt andet arbejdede på fem sange med to andre.

- Vi er bare sådan lidt nogle old boys, der sidder og leger, men det er ret fedt.

- Er det noget, vi andre kommer til at høre?

- Puha, det ved jeg sgu ikke lige! Vi er nok lidt for gamle til at gå ud og være musikere, så vi går egentlig mere op i bare at lave nogle rigtig fede sange, svarer han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen