Overfaldet af pigebande, fordi hun solbadede i bikini

En fransk pigebande angreb ung kvinde, da denne solbadede med to veninder i en park i Reims i det østlige Frankrig

Man skal passe på, hvad man tager på i parken (Foto: Flickr/Walter)
Man skal passe på, hvad man tager på i parken (Foto: Flickr/Walter)

21-årige Angelique Slosse solbadede i Leo Lagrange parken i Reims i det østlige Frankrig med to veninder, da hun blev overfaldet af en pigebande. Banden mente efter sigende, at hendes påklædning – en bikini – var amoralske. Det skriver engelske The Mirror.

Flere steder er det efterfølgende blevet påstået, at religion motiverede angrebet, men den påstand slår de franske myndigheder til jorden.

Av, av, av. Og dumt, dumt, dumt! Ferie Mand bidt af klapperslange i selfie-forsøg

Politiet understreger således, at der var tale om et banalt skænderi mellem unge kvinder, som var udløst af, at den 21-årige kvinde havde bikini på på en dag, hvor vejret var gråt.

– Der var tale om et skænderi mellem piger, som eskalerede da den ene sagde til den anden 'tag noget tøj på, det er ikke sommer', siger Julie Galisson fra det lokale politi og tilføjer:

– Det er efter afhøringer blevet klart, at det ikke havde noget med religion at gøre.

Hændelsen resulterede i, at Angelique Slosse måtte sygemelde sig dagen efter.

Ferie Mor redder søn i uheld på rulletrappe, men mister selv livet

Og som reaktion på episoden har tusinde af kvinder delt billeder af dem selv i bikini på sociale medier under hashtagget #jeportemonmaillotauParcLeo (som betyder noget ala 'jeg bærer mit badetøj i Park Leo, red.).

Foto:  Instagram/@Lorinetinti
Foto: Instagram/@Lorinetinti
 

Der har endda efterfølgende været demonstration, hvor kvinder, på en dag hvor vejret var lignende gråt, mødte op i parken i bikini for at holde fast i deres ret til at gå i bikini.

87 kommentarer
Vis kommentarer