Overnat i luksuriøs skilift i 2700 meters højde

2700 meter over havoverfladen i franske Courchevel hænger en skilift, som byder ind til overnatning med imponerende udsigt og en morgen lige ved pisten

Her kan du vågne til en imponerende udsigt fra dobbeltsengen (Foto: PR)
Her kan du vågne til en imponerende udsigt fra dobbeltsengen (Foto: PR)

De fleste, der har brugt tid med ski under fødderne på diverse snedækkede pister, har også spenderet en del tid i skilifte. Men det er nok de færreste, der har smidt skiene og de lange underbukser for at hoppe under dynen og overnatte i en.

Aktarer Zaman blev sagsøgt, fordi han hjalp andre med at finde billigere flybilletter (Foto: Colourbox) Ferie Sagsøgt for at dele trick til billige flybilletter: Virker også i Danmark

Netop dét er nu muligt – skiresortet Courchevel i Frankrig omdanner nemlig 6. marts én af deres kabelvogns-skilifte til et højthængende hotelværelse for en nat.

Det betyder, at én person og tre ledsagere kan overnatte i liften og vågne så tæt på pisterne, som det overhovedet er muligt. 

Courchevel Turisme forvandler liften i samarbejde med Airbnb, og det er også via boliglejeportalens hjemmeside, at man kan byde ind på overnatningen.

– Vi er glade for at tilbyde en unik oplevelse af bjerget – fire gæster får mulighed for at se Courchevel fra en vinkel, som ingen andre har prøvet, siger Adeline Roux, der er direktør i Courchevel Turisme.

 

Uheld på skiferien kan blive meget dyrt (Foto: Colourbox) Ferie Skiferie? Sådan dækker det blå sygesikringskort

Courchevel
Skiresortet Courchevel ligger i Saint-Bon-Tarentaise i de franske alper. Saint-bon er en del er Les Trois Vallées, der udover Saint-Bon inkluderer Allues og Belleville, hvor den populære dansker-destination Val Thorens ligger. I de senere år er en fjerde dal også taget med i regnskabet, nemlig Maurienne dalen, der er tilstødende til Val Thorens.

Thor's well (Foto: Bill Young/Flickr) Ferie De knap så kendte - men fantastiske - steder i USA

Tilsammen udgør de fire forenede dale verdens største skiområde. Der er mere end 600 km pister, 120 km langrendsruter og 183 lifte, der kan transportere 260.000 skiløbere i timen.
 

1 af 3 Liften hænger 2700 meter over havets overflade (Foto: PR)
2 af 3 Der bliver serveret middag i liften inden sengetid (Foto: PR)
3 af 3 Her kan du vågne til en imponerende udsigt fra dobbeltsengen (Foto: PR)
0 kommentarer
Vis kommentarer