Overraskende ny charterdestination

Denne sommer vil rejseselskabet Apollo sende danskerne på charterferie til Norge

Apollo vil blandt andet sende danske turister til Bergen med nye pakkerejser. Arkivfoto: Mao Yuqing/Unsplash
Apollo vil blandt andet sende danske turister til Bergen med nye pakkerejser. Arkivfoto: Mao Yuqing/Unsplash
Følg Ferie

Mens mange danskere i disse måneder må se langt efter den årlige ferie til sydens sol, åbner der sig nu muligheder mod nord.

Apollo har nemlig besluttet at åbne for en ny type charterrejse, der ikke nødvendigvis rimer på spansk paella, græsk feta eller italiensk tagliatelle. I stedet vil man sælge pakkerejser til Norge, og de første fly afgår allerede 4. juli.

Det skriver Apollo i et nyhedsbrev.

Rejseselskabet har udpeget to rejsemål i Norge, som danskerne vil kunne flyve til med Apollos eget flyselskab Novair: Oslo og Bergen. Mens det bliver muligt at flyve fra både København og Aalborg til Oslo med Novair, vil flyselskabet kun flyve til Bergen fra Aalborg.

Dansk lufthavn har mistet vigtig førsteplads

Præcis som det er tilfældet med mange af de mere gængse charterdestinationer, bliver der tale om ugentlige flyvninger, der fortsætter frem til 15. august.

- Vi modtager dagligt henvendelser fra vores trofaste kunder, som spørger til, hvornår de mon kan rejse udenlands igen. De synes, de initiativer, vi allerede har lanceret, er gode, men de vil også gerne på en rigtig pakkerejse igen snart! Så nu glæder vi os til at sende danskerne på pakkerejser til Norge denne sommer, og ikke mindst til at sige velkommen til nordmændene i Danmark, fortæller Leif Vase Larsen, CEO hos Apollo i Norden.

Lufthavn i nyt tiltag: Vil simulere rejsen gennem lufthavnen

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind