På dette hotel kan du bestille alt – med emojis

Et hotel i New York benytter sig af en noget alternativ metode til bestilling af roomservice

Tænk at kunne bestille hotellets roomservice-menu – kun via emojis. Det kan du i New York. (Foto: Flickr/Ewen Roberts)
Tænk at kunne bestille hotellets roomservice-menu – kun via emojis. Det kan du i New York. (Foto: Flickr/Ewen Roberts)

Den teknologiske udvikling kan mærkes overalt – du kan bestille en taxa, betale dine dagligvarer og købe et frimærke til dit postkort, altsammen med din smartphone. Derfor kan verdens hoteller virke en smule gammeldags, når roomservice kun kan bestilles via en ældgammel fastnettelefon.

Se også: Fly tvunget til landing: Fuld passager strippede foran stewardesse

Den betragtning er de ganske enige i på Aloft Hotels på Manhatten i New York. Derfor har de lanceret det helt nye 'Text it, Get it'-program (TiGi), der giver hotellets gæster mulighed for at bestille, hvad de skal bruge – via emojis.

Ferie - 22. okt. 2015 - kl. 09:05 Fødte i fly – nu bliver hun sagsøgt for omkostningerne

Sender en gæst en tekstbesked bestående af en chokoladebar-emoji, en slikkepind-emoji og en cookie-emoji, efterfulgt af navn og værelsesnummer til hotellet, er det en bestilling af 'Munchies'-pakken, en pakke med både cola, snickers, doritos og chokolade-brownie til 10 dollars (65 kr.).

Det er simpelt af sende en sms afsted – noget nemmere end at løfte telefonrøret. (Foto:Aloft Hotels)
Det er simpelt af sende en sms afsted – noget nemmere end at løfte telefonrøret. (Foto:Aloft Hotels)

Pakken bliver leveret til værelset på ægte roomservice-manér. Og så kan man jo scrolle rundt i sit emoji-bibliotek, indtil man finder flere spændende emoji-sammensætninger, der kan føre til roomservice-bestillinger.

Eksempelvis kan et metrokort, et bykort og to drinks i hotelbaren bestilles med emojien, der forestiller frihedsgudinden. Pakken hedder 'The Sightseer' og koster 30 dollars (198 kr.).

Der er mange varierende pakker, at vælge imellem på emoji-menuen (Foto: Aloft Hotels)
Der er mange varierende pakker, at vælge imellem på emoji-menuen (Foto: Aloft Hotels)

Ondt i håret-emojien
Nu er New York jo kendt som byen, der aldrig sover, så Aloft Hotel byder også på en mindre hjælpepakke til dagen-derpå. 'The Hangover' består af to flasker vitaminvand, hovedpinepiller og to bananer – perfekt til at få lettet kroppen efter en vild bytur i New Yorks natteliv.

Se også: Forsøg: Slip lettere gennem sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn

Du skal blot sende en sms med en dråbe, en pille og en banan i emojis – så er hjælpepakken på vej for kun 10 dollars (65 kr.).

Du kan også bestille en 'Re:Fresh'-pakke med både en tandpasta, tandbørste, barberskraber og deodorant til 10 dollars (65kr.) med tre simple emojis: badekar, kvinde der får massage og brusehoved.

Indtil videre er det kun Aloft-hotellet i Manhatten, der tilbyder emoji-bestilling, men ifølge Daily Mail har hotellet intentioner om, at udbrede deres service til andre af kædens hoteller i USA, Asien og Europa.

1 kommentar
Vis kommentarer